Κιγκλιδώματα γύρω από τους κάδους στην Κάτω Αχαΐα

Μεταλλικά κιγκλιδώματα ξεκίνησαν να τοποθετούνται γύρω από τους κάδους απορριμμάτων στην Κάτω Αχαΐα.

«Η τοποθέτηση των κιγκλιδωμάτων εξυπηρετεί δύο σκοπούς» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος και συνέχισε: «Πρώτον είναι ζήτημα καλύτερης λειτουργίας. Οι κάδοι παραμένουν σταθεροί στη θέση τους χωρίς να μετατοπίζονται είτε από ισχυρούς ανέμους ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Δεύτερο προκύπτει και μια αισθητική αναβάθμιση αφού οι περιφραγμένοι κάδοι μεταδίδουν μια αίσθηση τάξης και εύρυθμης λειτουργίας της πόλης» κατέληξε ο αντιδήμαρχος.

Οι πρώτες περιφράξεις γίνονται στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας και σε επόμενη φάση οι σχετικές εργασίες θα επεκταθούν σε όλο το Δήμο.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Προχωρούν τρία σημαντικά έργα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου – Αγώνας δρόμου από τη Δημοτική αρχή να σώσει τα έργα!

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας θα προχωρήσουν τρία σημαντικά έργα για το Δήμο, τα οποία έφερε προς

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων