Καλωσόρισμα Δημάρχου

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Σας καλοσωρίζω στη ιστοσελίδα του Δήμου Δυτικής Αχαϊας.

Προσπαθήσαμε να θέσουμε στη διάθεσή σας μια ιστοσελίδα λειτουργική και εύχρηστη στην ξενάγηση, ενημερωτική για τη θέση, τα βασικά μεγέθη και τις λειτουργίες του Δήμου ενώ συνάμα προσπαθήσαμε να παρέχουμε ένα βασικό πλαίσιο πληροφοριών τόσο σε ότι αφορά το Δήμο, όσο και σχετικά με την ευρύτερη περιοχή μας.

Οι συνδημότες και οι συνδημότισσες έχουν τη δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης για όλες τις βασικές δραστηριότητες του Δήμου. Από τις συνεδριάσεις και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου έως τις ανακοινώσεις και τις προκηρύξεις καθώς και την τρέχουσα δραστηριότητα των δημοτικών υπηρεσιών.

Εξίσου σημαντικές είναι και οι δυνατότητες που μας δίνει η ιστοσελίδα στην παροχή απ’ ευθείας υπηρεσιών, στην ηλεκτρονική έκδοση εγγράφων, στην υποβολή αιτημάτων δημοτών αλλά και στις δυνατότητες διαβούλευσης με τους δημότες.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας έχουν επίσης τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια διαδικτυακή γεύση του Δήμου και της περιοχής μας ενώ παράλληλα μας αφορούν οι διαδραστικές δυνατότητες.

Δεν είμαστε μόνο εμείς που σας μιλάμε αλλά βρισκόμαστε εδώ και για να σας ακούσουμε. Οι παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας είναι για εμάς πολύτιμα.

Σας καλοσωρίζω και πάλι στην ιστοσελίδα μας με την πεποίθηση ότι θα έχετε μια ευχάριστη και χρήσιμη περιήγηση.

Σπύρος Μυλωνάς

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων