Ημερίδα E-step

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας,  σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας   Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος», στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου E-STEP, διοργάνωσαν στο Γενικό Λύκειο Κάτω Αχαΐας την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015 επιμορφωτική ημερίδα με θέμα τη γονική εμπλοκή στα σχολεία. Συμμετείχαν δεκαέξι εκπαιδευτικοί από έντεκα σχολεία της περιοχής (Προ-σχολικής, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες, εμπειρίες και αντιλήψεις για θέματα σχετιζόμενα με τη συνεργασία και επικοινωνία με τους γονείς και να συζητήσουν εκτενώς τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν.  Επιπρόσθετα έγινε παρουσίαση μιας πλατφόρμας υποστήριξης σχετικών δράσεων καθώς και προβολή ενός βίντεο με σχετική υλοποιημένη δράση σε Δημοτικό Σχολείο του Birmingham στην Αγγλία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απηύθυνε  χαιρετισμό στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση ο Βοηθός Δημάρχου για θέματα Παιδείας, κ. Ξενοφών Μπαχράς, ο οποίος και τόνισε το ενδιαφέρον του Δήμου αναφορικά με το ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας  που αφορά την Παιδεία.

P1210854

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Προχωρούν τρία σημαντικά έργα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας με ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου – Αγώνας δρόμου από τη Δημοτική αρχή να σώσει τα έργα!

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας θα προχωρήσουν τρία σημαντικά έργα για το Δήμο, τα οποία έφερε προς

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων