Ικανοποίηση του Δήμου για προώθηση σειράς αιτημάτων

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο Δήμος Δυτικής Αχαϊας ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα της συνάντησης του υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη με τον ομόλογό του στο Υπουργείο Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη για θέματα που αφορούν τη Δυτική Αχαΐα.

Για το ζήτημα των διορθωτικών παρεμβάσεων στον υπό κατασκευή κλειστό αυτοκινητόδρομο Πατρών-Πύργου ο Δήμος έχει έγκαιρα και γραπτά ενημερώσει για τις προτάσεις του που συνοψίζονται στον κόμβο της Κάτω Αχαϊας, στη διασύνδεση των Αλισσών, στην διασύνδεση με το αεροδρόμιο του Αράξου καθώς και με τη θέση του σταθμού διοδίων.

Καθώς προέκυψε από τη συνάντηση το Υπουργείο Υποδομών αντιμετωπίζει θετικά τις προτάσεις που διευκολύνουν την απρόσκοπτη κυκλοφορία των συνδημοτών μετά την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου.

Εξίσου ικανοποιητική υπήρξε και η πληροφόρηση για την ικανοποίηση ενός ακόμα σημαντικού αιτήματος του Δήμου. Πρόκειται για την κατασκευή αγωγού μεταφοράς νερού από το φράγμα του Πείρου προς τα Σαγέϊκα. Πρόκειται για έργο που θα χρηματοδοτηθεί από το Υπουργείο Υποδομών και θα αντιμετωπίσει οριστικά τα προβλήματα ύδρευσης σε Γομοστό, Καρέϊκα, Σαγέϊκα και Μετόχι.

Ο Δήμος Δυτικής Αχαϊας προωθεί σταθερά ένα σύνολο διεκδικήσεων και κάθε βήμα που προωθεί αυτές τις διεκδικήσεις γίνεται δεκτό με ικανοποίηση.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων