Ικανοποιήθηκε το αίτημα της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Αχαΐας για την παράταση – κατά έξι (6) μήνες- της κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχών του Δήμου, από τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη

Δεκτό έγινε το αίτημα του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστου Νικολάου από το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη  για  εξάμηνη παράταση της κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχών του Δήμου Δυτικής Αχαΐας καθότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες παρεμβάσεις και οι αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες του περασμένου Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα η εν λόγω απόφαση αναφέρει : « …εξακολουθούν να υφίστανται οι λόγοι κήρυξης καθώς το έργο της διαχείρισης των συνεπειών από τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν την 21-10-2015 δεν έχει ολοκληρωθεί. Η εν λόγω παράταση κήρυξης θα ισχύει για έξι (6) μήνες , ήτοι έως και 22  Ιουλίου 2016 »

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ένας αγώνας

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων