Ικανοποιήθηκε το αίτημα της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Αχαΐας για την παράταση – κατά έξι (6) μήνες- της κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχών του Δήμου, από τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη

Δεκτό έγινε το αίτημα του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστου Νικολάου από το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Ιωάννη Καπάκη  για  εξάμηνη παράταση της κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχών του Δήμου Δυτικής Αχαΐας καθότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες παρεμβάσεις και οι αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες του περασμένου Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα η εν λόγω απόφαση αναφέρει : « …εξακολουθούν να υφίστανται οι λόγοι κήρυξης καθώς το έργο της διαχείρισης των συνεπειών από τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν την 21-10-2015 δεν έχει ολοκληρωθεί. Η εν λόγω παράταση κήρυξης θα ισχύει για έξι (6) μήνες , ήτοι έως και 22  Ιουλίου 2016 »

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων