Η «πολιτιστική ανάταση» και η αξιοποίηση του πολιτιστικού φορτίου αποτελούν στοίχημα της Δημοτικής Αρχής και των Πολιτιστικών Συλλόγων στην Δυτική Αχαΐα

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων της Δυτικής Αχαΐας πραγματοποίησαν ο δήμαρχος                  κ. Χρήστος Νικολάου και μέλη της Δημοτικής Αρχής. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Δεύτερα 18 Μαΐου 2015 και αξίζει να σημειωθεί ότι διεξήχθη σε άριστο κλίμα, με πάρα πολλούς συμμετέχοντες,  οι οποίοι κατά τον διάλογο που ακολούθησε τοποθετηθήκαν με φρέσκιες προτάσεις και καινοτόμες ιδέες αλλά και σκέψεις εν όψει του νέου προγραμματισμού και του καλύτερου συντονισμού για το καλοκαίρι του 2015.

Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους τόσο για την παρουσία τους όσο και για την ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση που αναπτύχτηκε ανέφερε τα εξής : «Φιλοδοξούμε και στοχεύουμε να εντάξουμε όλες τις πολιτιστικές δράσεις και δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας, από όλους του συλλόγους του Δήμου μας και πάντα υπό την στήριξη και την υποστήριξη του Δήμου, με όσα μέσα διαθέτουμε, στα «Δύμαια  2015». Πρόκειται για το φεστιβάλ του Δήμου Δυτικής Αχαΐας  που θα διοργανώνεται με  αφετηρία  τον εορτασμό του πολιούχου της έδρας του Δήμου, το γενέσιον του Ιωάννου του Προδρόμου στις 24 Ιουνίου. Παράλληλα θα συνεχίζουμε σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού με εκδηλώσεις από τους συλλόγους μας σε όλη την έκταση του Δήμου και ιδιαίτερα στο παραλιακό κομμάτι, ώστε να δίνουμε «γεύση» και «άρωμα» στους τουρίστες που φιλοξενούνται στην περιοχή και θα κλείνουμε τον Σεπτέμβριο. Με «όχημα» τους πολιτιστικούς  συλλόγους μας,  με εξωστρέφεια και σαν «μεταλλικό ελατήριο πιεσμένο από καιρό» στρεφόμαστε προς την αξιοποίηση του πολιτιστικού μας πλεονάσματος και του πολιτιστικού φορτίου που διαθέτει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας».

politistikoi sullogoi    politistikoi sullogoi 1

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ένας αγώνας

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων