Οι πολιτικοί συκοφάντες που «επισκεύαζαν» κάδους απορριμμάτων σε «μαρμαράδικα» – όταν ήταν Δημοτική Αρχή Δύμης – εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια & συνεχίζουν την γκεμπελίστικη τακτική : «λάσπη – λάσπη κάτι θα μείνει».

Οι πολιτικοί συκοφάντες που «επισκεύαζαν» κάδους απορριμμάτων σε «μαρμαράδικα»  – όταν ήταν Δημοτική Αρχή Δύμης – εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια &  συνεχίζουν την   γκεμπελίστικη  τακτική :  «λάσπη – λάσπη κάτι θα μείνει». 

«Το Σάββατο 4-2-2017 ύστερα από συνεννόηση  με τον συντοπίτη μου Πλώτα Νικόλαο,   ο οποίος διαθέτει  στην επιχείρησή του φορτηγό με γερανοφόρο μηχάνημα, τον  παρακάλεσα να μεταφέρει κάποιους κάδους από το αμαξοστάσιο στο συνεργείο επισκευής σιδηρών κατασκευών Σπυρίδωνος  Ηλιόπουλου  στην Κάτω Αχαΐα…. » αναφέρει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γεώργιος Παλαιολόγος και συνεχίζει «…..το κατάστημα του κ. Ηλιόπουλου ήταν κλειστό και συνεννοηθήκαμε να μείνουν οι κάδοι προς προσωρινή αποθήκευση στην επιχείρηση Πλώτα –  διότι θα υπήρχε κίνδυνος να κλαπούν –  και την Δεύτερα να μεταφερθούν για επισκευή. Στην υπηρεσία καθαριότητας η συντήρηση και η επισκευή  κάδων έχει ξεκινήσει από το 2014 καθώς υπάρχουν αρκετοί κάδοι που με ελάχιστα χρήματα επισκευάζονται και γίνονται πάλι χρηστικοί»

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, εξ ιδίων κρίνοντας τα αλλότρια, καθώς επισκεύαζαν κάδους απορριμμάτων – όταν ήταν Δημοτική Αρχή Δύμης στα «μαρμαράδικα» – μήνυσε τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας και ζητά την ποινική δίωξη του ¨άκουσον άκουσον¨για παράβαση καθήκοντος !!!!

Το νοικοκύρεμα που καταγράφεται καθημερινά στην υπηρεσία καθαριότητας, οι οικίσκοι που μεταφερθήκαν στο αμαξοστάσιο ώστε να διαμορφωθεί ένας ασφαλής, όμορφος, λειτουργικός και σύγχρονος  χώρος που  θα περιορίζει του κινδύνους που ελλοχεύουν σε κάθε είδους εργασία και  θα διασφαλίζει  την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων,  ο καλλωπισμός του χώρου, η αγορά νέου απορριμματοφόρου με ιδίους πόρους προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ καθώς και η αγορά νέων κάδων «ανάγκασαν» τον κ. Γκοτσούλια να συνεχίζει την γκεμπελίστικη  τακτική :  «λάσπη – λάσπη κάτι θα μείνει».

Ψεύδη, συκοφαντίες, καταγγελίες από κάποιον που υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση από το αξίωμα του δημάρχου για πολλά έτη. Τουλάχιστον ύστερα από την πολύωρη μυστική παρακολούθηση που έκανε όπως ο ίδιος ισχυρίζεται το Σάββατο, το υπό σύσταση Τμήμα Ασφάλειας της Δυτικής Αχαΐας που διεκδίκησε και πέτυχε  η σημερινή Δημοτική Αρχή,  θα αποκτήσει έναν σημαντικό «συνεργάτη».

Σήμερα για ακόμη μια φορά δικαιώνεται ο  λαός της Δυτικής Αχαΐας  καθώς στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 επέλεξε το Φως από το σκοτάδι, το Νοικοκύρεμα από τη σπατάλη (μηδενισμός ενοικίων), τη Δημοκρατία από τον αυταρχισμό, την Ενότητα από την διχόνοια, την Πρόοδο από την οπισθοδρόμηση, την Αλήθεια από το ψέμα, την Αγάπη από το μίσος, το Δίκιο από την αδικία, τον Σεβασμό από την ασέβεια, την Καλοσύνη από την κακία, το Λόγο από τα λόγια, τις νόμιμες αναθέσεις έργων και όχι τις αναθέσεις σε «μαρμαράδικα», την Πολιτική Αντιπαράθεση και όχι την ποινικοποίηση της Πολιτικής Αντιπαράθεσης.

*Σας επισυνάπτουμε  σχετικά εντάλματα πληρωμής- συμβάσεις επισκευής κάδων- πρωτόκολλο παραλαβής & καλής εκτέλεσης από την αρμόδια επιτροπή ενώ επίσης επισυνάπτονται φωτογραφίες από το νοικοκύρεμα που γίνεται και στον τομέα καθαρότητας: αγορά απορριμματοφόρου, επισκευή κάδων από παλαιούς που είναι σε αχρηστία & αγορά νέων κάδων και από τον  ανανεωμένο  χώρο του αμαξοστασίου.

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων