Η Περιφέρεια του Δήμου Δυτικής Αχαΐας αποκτά ένα ακόμη στολίδι στο χώρο του αθλητισμού. Στο γήπεδο ποδοσφαίρου των Νιφοραιίκων τοποθετείται συνθετικός χλοοτάπητας.

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Η Περιφέρεια του Δήμου Δυτικής Αχαΐας  αποκτά ένα ακόμη στολίδι στο χώρο του αθλητισμού. Στο γήπεδο ποδοσφαίρου των Νιφοραιίκων τοποθετείται συνθετικός χλοοτάπητας. Ένα έργο προϋπολογισμού 245,139.00 ευρώ  το οποίο εντάθηκε στο Πρόγραμμα  Δημόσιων  Επενδύσεων  και φορέας υλοποίησης του είναι το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού.

«Ένα πραγματικό κόσμημα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας θα αποτελέσει το γήπεδο των Νιφοραιίκων, καθώς ύστερα από την άψογη συνεργασία υπηρεσιών, Ο.Τ.Α.Δ. και επιστημονικού συνεργάτη του δημάρχου, όπου ολοκλήρωσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα την μελέτη, καταφέραμε και το εντάξαμε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με προϋπολογισμό 245,139.00. Ένα  πάγιο και χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας ικανοποιείται καθώς καταφέραμε  και αποκτά πλέον υπόσταση   από τα   θα..θα.. του παρελθόντος. Είναι γεγονός ότι οι υπάρχοντες αθλητικοί – αγωνιστικοί – χώροι είναι περιορισμένοι, ασφυκτιούν και οι ανάγκες είναι πολύ μεγάλες. Το γήπεδο της Δυτικής Αχαΐας  έρχεται να καλύψει ένα μέρος αυτών των αναγκών. Όμως δεν σταματούμε εδώ. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε από την πρώτη ημέρα της  εκλογής μας καθότι μας εμπιστεύτηκε ο λαός της Δυτικής Αχαΐας και δεν «ανακαλύψαμε» τα χωριά μας στο μέσω της θητείας. Βήμα βήμα, λιθαράκι λιθαράκι  – χωρίς κορώνες και λαϊκισμούς- κτίζουμε όμορφα στάδια και τα παραδίδουμε στα παιδιά μας ώστε να αθληθούν και να «καλλιεργήσουν» σώμα και πνεύμα και να συμμετάσχουν σε αγωνίσματα με στόχο την βελτίωση τους και κατ’ επέκταση της ανθρώπινης οντότητας ως μέλη της κοινωνίας »  τονίζει ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

«Ένας νέος αθλητικός «πυρήνας» θα διαμορφωθεί στα Νιφοραίικα αφού μετά την τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα το γήπεδο θα «μεταμορφωθεί» και θα μπορεί να καλύπτει όλες τις αγωνιστικές ανάγκες με όλες τις προδιαγραφές που προβλέπονται. Επιπλέον θα λειτουργήσει ως πόλος έλξης των παιδιών ώστε να συμμετέχουν στα αθλητικά δρώμενα, να μαθαίνουν την σημασία της νίκης, της ήττας να δυναμώνουν και να βάζουν στόχους για μεγαλύτερες κατακτήσει» αναφέρει ο πρόεδρος του Ο.Τ.Α.Δ.  κ. Ξενοφών Μπαχράς.     

Με ενθουσιασμό και ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκαν την ευχάριστη εξέλιξη  για την κατασκευή του γηπέδου οι κάτοικοι του χωριού και τα νέα παιδιά. Τόσο ο  πρόεδρος την Τοπικής Κοινότητας και παλιός ποδοσφαιριστής κ. Οδυσσέας  Μαγκαφάς και το μέλος του τοπικού συμβουλίου κ. Νικόλαος Ανδρικόπουλος,  όσο ο πρώην  πρόεδρος  κ. Ζαχαρίας Νικολόπουλος καθώς και η  κα Λεμονιά Νικολοπούλου   πολιτευτής του «Κινήματος» & στέλεχος της Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών, ευχαρίστησαν την Δημοτική Αρχή γι’ αυτό το μεγάλο έργο που επιθυμούσε η τοπική κοινωνία.

Στην φωτογραφία μεταξύ άλλων διακρίνονται παλιοί ποδοσφαιριστές  & παράγοντες  της ιστορικής ομάδας των Νιφοραιίκων.     

 

 

 

 

 20161120_111100_001 20161120_110922_009 20161120_110852 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4 Μόλις αντιληφθείτε μια πυρκαγιά Τηλεφωνήστε ΑΜΕΣΩΣ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία (τηλ.199) και δώστε σαφείς πληροφορίες για: την τοποθεσία

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων