Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ έρχονται στην Κάτω Αχαΐα για καλό σκοπό…

aekPalaimaxoi

Ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων, υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, θα προβεί στη διοργάνωση φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Παλαιμάχων της ΑΕΚ και του Δήμου μας. Ο αγώνας θα τελεστεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 και ώρα 16:00 στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Κ.Αχαΐα και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την ανέγερση του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Κ.Αχαΐας, ο οποίος κατεδαφίστηκε από τον καταστροφικό σεισμό της 8ης Ιουνίου του 2008.
Άμεση προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι να δρομολογήσει λύσεις, καθώς οι στόχοι της με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο είναι κοινοί, με επικρατούσα και κύρια επιθυμία την αποκατάσταση του Ιερού Ναού προκειμένου να εξασφαλιστούν οι ιδανικές συνθήκες για τον απρόσκοπτο εκκλησιασμό των δημοτών χωρίς το φόβο της έλλειψης χώρου.
Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐαςθα συνεχίσει να αναλαμβάνει σχετικές πρωτοβουλίες και να υλοποιεί αποτελεσματικές δράσεις, προκειμένου να προσεγγίζει σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τους δημότες του.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων