Η επέκταση του φράγματος Πηνειού στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το μείζον θέμα της επέκτασης του φράγματος Πηνειού προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες άρδευσης της Δυτικής Αχαΐας θα συζητηθεί την προσεχή Παρασκευή (30/9) στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Το θέμα θα εισηγηθεί ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς που θα αναφερθεί στο ιστορικό του ζητήματος, στην τρέχουσα φάση του καθώς και στους αναγκαίους, από εδώ και εμπρός, χειρισμούς για την υλοποίησή του.

Ταυτόχρονα θα επιδιωχθεί η λήψη απόφασης του Συμβουλίου, με πρόθεση επίτευξης ομοφωνίας, τόσο για το θέμα αυτό καθαυτό όσο και για τα επόμενα βήματα προώθησης του αιτήματος.

Η δημοτική αρχή προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους δημότες να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού» – Ξεκίνησαν εργασίες συντήρησης στην Παραλία Νιφοραιίκων

Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για τη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων