Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία στις 24/05/2015 στο Χατζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

elliniki-antikarkiniki-etaireia-enimerotiki-ekdilosi-apo-to-parartima-patras-160

 

 


Το Τμήμα Δυτικής Αχαΐας του παραρτήματος Πατρών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας
στα πλαίσια του προγράμματος Πρόληψης, Αγωγής Υγείας και ενημέρωσης των κατοίκων της περιοχής συνδιοργανώνει με την Γηριατρική και Γεροντολογική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος ενημερωτική ομιλία την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 και ώρα 11 το πρωί, στο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕΙΟ  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ  ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΘΕΝ ΠΑΛΑΙΟ  ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ  ΤΗΣ  ΚΑΤΩ  ΑΧΑΙΑΣ, με ομιλητές:

  1. 1. κ. Πέτρο Περιμένη, Καθηγητή Ουρολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, θέμα: «O ρόλος του PSA στην διάγνωση και παρακολούθηση του καρκίνου του προστάτη».
  2. 2. κ. Ειρήνη Λουγκάνη, Δερματολόγο στην Κάτω Αχαΐα, θέμα: «Καρκίνος του δέρματος».
  3. κ. Μαρία Κογκόλη, Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, Απόφοιτο Χαροκοπείου Πανεπιστημίου – Φυσικό, θέμα: «Διατροφική αντιμετώπιση ασθενών με αρτηριακή υπέρταση στην τρίτη ηλικία».
  4. κ. Κωνσταντίνο Χρυσανθόπουλο, Ομότιμο Καθηγητή Παθολογίας Πανεπιστημίου Πατρών – Λοιμωξιολόγο, Πρόεδρο Γηριατρικής & Γεροντολογικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος, θέμα: « Για πάντα νέοι;»

Συντονιστής  της εκδήλωσης θα είναι ο Καθηγητής κ. Δημήτριος Καρδαμάκης, Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών, Διευθυντής Μονάδος Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του Π.Γ.Ν.Π.

Η πιο πάνω εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ένας αγώνας

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων