Η Δημοτική Αρχή και οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Μόβρης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας συναποφάσισαν την διακοπή παροχής νερού σε μεγαλοφειλέτες & σε αυτούς που κάνουν κατάχρηση

 

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χτες στο πρώην δημαρχείο Μόβρης στα Σαγαίικα  με μοναδικό θέμα συζήτησης τα προβλήματα που παρατηρούνται στο δίκτυο ύδρευσης και την αυξημένη κατάχρηση που καταγράφεται τον τελευταίο μήνα.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρος Τραχάνης, οι αντιδήμαρχοι Μόβρης κ.κ. Παλαιολόγος Γεώργιος και Παναγιώτης  Μυλωνάς, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Σαγαιίκων κ. Μάλλιαρης Γρηγόριος, Καραιίκών κ.  Σταθόπουλος Ανδρέας, Μύρτου κ. Σταυρόπουλος Βασίλειος , Φράγκα κ. Γκοτσόπουλος Βασίλειος  και Κρίνου κ. Παρασκευόπουλος Κωνσταντίνος.   «Ξεκινάμε σήμερα από την Δ.Ε. Μόβρης και  έχουν προγραμματιστεί  σε  όλες της Δ.Ε. παρόμοιες συναντήσεις. Τα σοβαρά ταμειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δ.Ε.Υ.Α. Δυτικής Αχαΐας μας αναγκάζουν να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε  στο σύνολο των οικονομικών μας υποχρεώσεων και ως εκ τούτου αναγκαζόμαστε να διακόψουμε παροχές όχι στο σύνολο των οφειλετών ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες,  αλλά σε αυτούς  που είναι μεγαλοοφειλέτες, σε αυτούς που κάνουν μεγάλες καταναλώσεις χωρίς ενδιάμεσα να προχωρούν  σε τμηματική εξόφληση των παλιών οφειλών  ή σε διακανονισμό τους και σε αυτούς που κάνουν κατάχρηση δηλαδή ποτίζουν στρέμματα γκαζόν  και άλλες παρόμοιες ενέργειες. Ζητούμε την στήριξη των πρόεδρων των χωριών μας καθώς αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από τον  καθέναν το τι  συμβαίνει στο κάθε χωριό ξεχωριστά…» ανέφερε ο δήμαρχος κ. Χρήστος  Νικολάου.

Οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων συμφώνησαν με την εισήγηση του δημάρχου και δήλωσαν ότι συστρατεύονται ώστε να εφαρμοστεί η διακοπή των παροχών  σε μεγαλοοφειλέτες καθώς και σε αυτούς που κάνουν κατάχρηση στο νερό ενώ ανέλαβαν να μοιράσουν τους λογαριασμούς κατανάλωσης στην  ύδρευση για να «πιέσουν» επιπλέον  τους καταναλωτές  σχετικά με την  εξόφληση των λογαριασμών  τους.

 

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4 Μόλις αντιληφθείτε μια πυρκαγιά Τηλεφωνήστε ΑΜΕΣΩΣ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία (τηλ.199) και δώστε σαφείς πληροφορίες για: την τοποθεσία

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων