Οι Δήμοι και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με την συμμετοχή της Δ.Ε.Υ.Α. Πατρών – λόγω της τεχνογνωσίας και εμπειρίας που διαθέτει – θα πρέπει να αποτελέσουν τον φορέα διαχείρισης του φράγματος Πείρου – Παραπείρου αναφέρει ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

 

Οι Δήμοι και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με την συμμετοχή  της  Δ.Ε.Υ.Α. Πατρών – λόγω της τεχνογνωσίας και εμπειρίας που διαθέτει – θα πρέπει να αποτελέσουν τον φορέα διαχείρισης του φράγματος Πείρου – Παραπείρου  αναφέρει ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.   

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση η οποία εδώ και δεκαετίες οραματίστηκε, ωρίμασε και διεκδίκησε την κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής της χώρας ήλθε η ώρα να αναλάβει και την διαχείρισή του. Το νερό ως βασικό ανθρώπινο δικαίωμα και δημόσιο αγαθό και όχι ως εμπορικό προϊόν, δεν μπορεί παρά να βρίσκεται αποκλειστικά σε δημόσιο έλεγχο. Οι Δήμοι και η Περιφέρεια Δυτικής  Ελλάδος – με  την συμμετοχή της  Δ.Ε.Υ.Α. Πατρέων λόγω της τεράστιας γνώσης και εμπειρίας που διαθέτει – θα πρέπει να αποτελέσουν τον κορμό του φορέα διαχείρισης του φράγματος Πείρου – Παραπείρου…..» αναφέρει  ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου και τονίζει: « ….ο φορέας διαχείρισης και λειτουργίας του φράγματος Πείρου – Παραπείρου θα πρέπει να έχει χαρακτηριστικά τα οποία θα διασφαλίζουν τη Δημόσια, Ισόρροπη και Αποτελεσματική Μεταφορά και Διανομή του νερού ύδρευσης τόσο στους τρεις δήμους Πατρέων – Δυτικής Αχαΐας και Ερυμάνθου αλλά και στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων