Η Άδεια Κατεδάφισης Και Οι Κινήσεις Της Αρμόδιας Δημοτικής Υπηρεσίας

Σχετικά με την άδεια κατεδάφισης κτιρίου στην Κάτω Αχαϊα, που εκδόθηκε από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Δυτικής Αχαϊας, αποσαφηνίζονται τα εξής:

Συνδημότης κατέθεσε αίτημα για έκδοση άδειας κατεδάφισης. Η άδεια εκδόθηκε και όπως προβλέπεται για την έκδοσή της δεν είναι απαραίτητος ο έλεγχος τίτλων ιδιοκτησίας. Στην υπόθεση παρενέβη συνιδιοκτήτης του κτιρίου με εξώδικο που παρελήφθη από την υπηρεσία στις 11/2. Πάραυτα εκδόθηκε απόφαση διακοπής των εργασιών κατεδάφισης που κοινοποιήθηκε στους ενδιαφερόμενους και στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα. Στη συνέχεια και όπως προβλέπεται, εκλήθη σε ακρόαση ο συνιδιοκτήτης του ακινήτου για το οποίο ζητήθηκε η άδεια κατεδάφισης προκειμένου να υποστηρίξει το αίτημά προσκομίζοντας και όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Μετά την ακρόαση θα ακολουθήσει νέα απόφαση της υπηρεσίας.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 12.08.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 12/08/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων