Εξυπηρέτηση εξ αποστάσεως ή με ραντεβού

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ενημερώνει όλους τους συνδημότες και τους συναλλασσόμενους με αυτόν ότι λόγω της πανδημίας είναι υποχρεωμένος να λειτουργεί σε καθεστώς τηλεργασίας σε ποσοστό 50% επί του συνόλου των εργαζομένων του.

Εν τούτοις έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου οι δημοτικές υπηρεσίες να παραμείνουν πλήρως λειτουργικές για την εξυπηρέτηση των δημοτών.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ανάγκη περιορισμού των μετακινήσεων οι επισκέψεις στο Δημαρχείο πρέπει να γίνονται με ραντεβού και με σχολαστική τήρηση όλων των μέτρων προστασίας.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος συστήνει σε όλους να εξαντλούν πρώτα όλες τις δυνατότητες για εξυπηρέτηση εξ αποστάσεων και για το σκοπό αυτό δίνει, και πάλι, στη δημοσιότητα τα τηλέφωνα και τα mail όλων των υπηρεσιών του.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ. covid 2020

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 12.08.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 12/08/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων