Έργα αποκατάστασης του οδοστρώματος στην Τοπική Κοινότητα Χαραυγής, της Δημοτικής Ενότητας Ωλενίας , του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

 

Έργα αποκατάστασης στο οδόστρωμα στην Τοπική Κοινότητα Χαραυγής εκτελούνται από την  αντιδημαρχία  Τεχνικών Έργων.  Όπως τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθανάσιος Ραυτακόπουλος «…..Προσπαθούμε να βελτιώσουμε το οδόστρωμα και να επουλώσουμε τους μεγάλους λάκκους συνέπεια των οποίων προκαλούνται σημαντικά ατυχήματα……..»

Τα έργα  επιθεώρησε   ο  Δήμαρχος  Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου ο οποίος ανέφερε ότι : «  …. έχει απόλυτο δίκιο ο δημότης που διαμαρτύρεται για την κακή κατάσταση του οδοστρώματος.  Όμως σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες που έχουμε προβαίνουμε στην αποκατάσταση όπου τα πράγματα είναι πάρα πολύ επικίνδυνα. Θα ακολουθήσουν και άλλες παρεμβάσεις σε Τοπικές Κοινότητες ώστε στοιχειωδώς να μην κινδυνεύουν τόσο τα αυτοκίνητα από ζημίες όσο και οι πεζοί.. »

Τον δήμαρχο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος Ωλενίας κ. Χρήστος Σκάγιας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου & Σπυρίδων Δημόπουλος.

 

 

 

20160830_125803 20160830_122047

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων