Έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης στην Τοπική Κοινότητα Κρίνου, της Δημοτικής Ενότητας Μόβρης , του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

Έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης πραγματοποιούνται στην Τοπική Κοινότητα Κρίνου στο κέντρο του χωριού.  «Ο χείμαρρος αυτός που διασχίζει το χωριό μας, είχε να διανοιχτεί σχεδόν 20 χρόνια …» τονίζει ο πρόεδρος του χωριού κ. Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος  και συνεχίζει λέγοντας ότι : « …θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Αρχή για τις παρεμβάσεις που γίνονται στο χωριό μας και δεσμευόμαστε ότι μετά την ολοκλήρωση του έργου,  θα αναλάβουμε με τους συγχωριανούς μας την περιφρούρηση του ποταμού  και τον καλλωπισμό  όλου  του φαραγγιού …»

Τα έργα επιθεώρησε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου  ο οποίος ανέφερε ότι : « …παρά  την ασφυκτική οικονομική ακατάστατη που ζούμε ιεραρχούμε τις ανάγκες των χωριών και παρεμβαίνουμε ώστε να θωρακίσουμε τα χωριά μας με αντιπλημμυρικά έργα για μην επαναληφθούν φαινόμενα όπως την περσινή  πλημμύρα…. Παράλληλα σκοπεύουμε να ακολουθήσει δενδροφύτευση στις όχθες του χειμάρρου τόσο για να συγκρατήσει τα χώματα από τις καταρρακτώδεις βροχές   όσο και να ομορφύνει το τοπίο στην καρδιά του χωριού …..»

Το Δήμαρχο συνόδευε ο  αντιδήμαρχος Μόβρης κ. Γεώργιος  Παλαιολόγος

 

20160908_115104 20160908_111300

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων