Έρχονται σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων πρόκειται να αποκτήσει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας.

Για την ακρίβεια η σχετική πρόταση του Δήμου εντάχθηκε στο ανάλογο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του «Πράσινου Ταμείου-Δράσεις Περιβαλλοντικού ισοζυγίου 2020» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και ενέργειας. Η χρηματοδότηση προς το Δήμο ανέρχεται στο ποσόν των 38.680 ευρώ.

Κατά την απόφαση του «Πράσινου Ταμείου» η ολοκλήρωση των σχεδίων και η υποβολή των δικαιολογητικών που θα οδηγήσουν στην κατασκευή των σταθμών θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός εξαμήνου.

«Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης των οχημάτων μπορεί να ακούγεται σήμερα μακρινή, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ κοντά μας» ανέφερε σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε: «Έχει ιδιαίτερη σημασία που ο Δήμος μας προχωράει έγκαιρα στην ικανοποίηση μιας ανάγκης που αναφέρεται στο εγγύς μέλλον. Είναι πια καιρός να κινούμεθα εκ των προτέρων και όχι να τρέχουμε κατόπιν εορτής».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 17.05.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 17/05/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 16.05/2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 16/05/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων