Επτά Δημοτικά Σχολεία σε αγώνες μίνι ποδοσφαίρου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες επτά Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας πλημμύρισαν σήμερα (Τρίτη 17/5) το γήπεδο στα Νιφορέικα δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες πήραν μέρος στους σχολικούς αγώνες μίνι ποδοσφαίρου που συνδιοργάνωσαν η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από κοινού με το Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Στους αγώνες πήραν μέρος τα 1ο , 2ο και 3ο Δημοτικά Σχολεία Κάτω Αχαΐας καθώς και τα Δημοτικά Σχολεία Ριόλου, Λακκόπετρας, Καρέικων και Λάππα. Η διοργάνωση αφορούσε μαθητές και μαθήτριες των τριών μεγαλύτερων τάξεων των Δημοτικών και κάθε σχολείο μπορούσε να συμμετάσχει με δύο ομάδες.

Σε όλους ανεξαιρέτως του μαθητές και τις μαθήτριες που πήραν μέρος στο τουρνουά απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους, αφού αυτό που κυρίως μετράει είναι πάντα η συμμετοχή.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ανακοίνωση – ΔΕΥΑ Δυμαίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δυμαίων ενημερώνει ότι από σήμερα και έως το τέλος της εβδομάδας η διαχείριση του φράγματος

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων