Επουλώνεται  άλλη μια πληγή του καταστροφικού σεισμού  της  8ης Ιουνίου 2008 στην Κάτω  Αχαΐα.

 

Με  απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών  κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη, ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας  χρηματοδοτείται με το ποσό των εκατό πενήντα χιλιάδων ευρώ  (150.000,00€)  για την αποκατάσταση βλαβών, την ενίσχυση & τον ανασχεδιασμό του υδατόπυργου της Κάτω Αχαΐας.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επουλώσουμε άλλη μια πληγή – ύστερα  από τη στέγαση των υπηρεσιών σε ιδιόκτητο χώρο και την εξοικονόμηση χιλιάδων ευρώ από τα ενοίκια – του καταστροφικού σεισμού  της  8ης Ιουνίου 2008 που χτύπησε βάρβαρα και βάναυσα το Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Αφού εξηγήσαμε στον κ. Υπουργό, κατά την συνάντησή μας, ότι χρήζει άμεσης και επιτακτικής ανάγκης η αποκατάσταση, η ενίσχυση και ο ανασχεδιασμός του υδατόπυργου της Κάτω Αχαΐας και καθώς  του καταθέσαμε την μελέτη του έργου, καταφέραμε να επιτύχουμε την χρηματοδότησή του με το ποσό των 150.000,00 ευρώ. Μια σημαντική οικονομική ενίσχυση  για την εποχή μας με την οποία θα καταφέρουμε να επιλύσουμε ένα ακόμη πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην Κάτω Αχαΐα» αναφέρει  ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας  Χρήστος Νικολάου και τονίζει : «Μετασχηματιζόμαστε, προσαρμοζόμαστε στην πραγματικότητα και τον ρεαλισμό σε μια σύνθετη και περίπλοκη εποχή. Δύσκολη και ιδιαίτερη η εποχή που ζούμε αλλά με νηφάλια προσέγγιση και με καθημερινή δουλειά, διεκδίκηση και παρουσία στα υπουργεία, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και όπου αλλού χρειάζεται επιλύουμε χρονίζοντα προβλήματα που ταλανίζουν το Δήμο μας. Συνεχίζουμε Μάχιμοι με Συνεννόηση, Συνεργασία, Συνέπεια,  Σύνθεση  & Λίγα Λόγια με Λόγο».

 

 

φωτογραφίες από την επίσκεψη του Δημάρχου στον Υπουργό Εσωτερικών στις 02/05/2017.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων