Επιτόπια εκτίμηση των ζημιών από το χαλάζι

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, από κοινού με την επόπτρια του ΕΛΓΑ Αγγελική Πανταζοπούλου, επισκέφθηκαν σήμερα (10/2) τις περιοχές του Δήμου που επλήγησαν από τη χαλαζόπτωση. Διαπιστώθηκαν επί τόπου εκτεταμένες ζημιές σε καλλιέργειες πατάτας, κηπευτικών και εσπεριδοειδών.

«Η αυτοψία μας επέτρεψε να έχουμε μια άμεση αντίληψη των καταστροφών που προκάλεσε η χαλαζόπτωση» ανέφερε ο Σπύρος Μυλωνάς και συμπλήρωσε: «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια αλλά πράξεις. Δηλαδή η άμεση καταγραφή των ζημιών και η γρήγορη καταβολή των αποζημιώσεων. Αυτό είναι το μοναδικό και επείγον αίτημα του Δήμου μας».

Στην επί τόπου επίσκεψη το Δήμαρχο συνόδευσαν στελέχη του Δήμου, οι Γρηγόρης Ρηγόπουλος και Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος μέλη του αγροτικού συλλόγου, ενώ στους τόπους των ζημιών υπήρξαν συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες και πληγέντες καλλιεργητές.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 12.08.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 12/08/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων