Επιστολή του προέδρου της ΔΕΥΑ Δυμαίων, κ. Σπύρου Τραχάνη προς τους προέδρους των Τοπικών κοινοτήτων για τα ληξιπρόθεσμα χρέη.

Δ.Ε.Υ.Α. ΔΥΜΑΙΩΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΥΜΑΙΩΝ

  
Κάτω Αχαΐα, 23/2/2016Αριθ. Πρωτ.: Δ/Υ

 

Ταχ. Δ/νση: Δεξαμενού 36
Ταχ. Κώδικας: 252 00 Κάτω Αχαΐα
Πληροφορίες: Τραχάνης Σπυρίδων
Τηλέφωνο: (26930) 25200
Fax: (26933) 60118
e-mail: deyad@1321.syzefxis.gov.gr

 

ΠΡΟΣ: ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Κ. Κ. ΑΧΑΪΑΣΠΡΟΕΔΡΟΥΣ  Τ.Κ. ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ
ΘΕΜΑ: «ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ»

 

Όπως γνωρίζετε η ΔΕΥΑ Δυμαίων προσπαθεί με το λιγοστό προσωπικό που διαθέτει, τόσο στον τεχνικό τομέα όσο και στον διοικητικό, να φέρει σε πέρας την πολύ δύσκολη αποστολή που της έχει ανατεθεί, δηλαδή τη διαχείριση των δικτύων ύδρευσης – άρδευσης και αποχέτευσης. Οι προσπάθειες που γίνονται από τη διοίκηση και το προσωπικό, έτσι ώστε να υπάρχει εξυπηρέτηση των δημοτών, να ανταποκρίνεται όσο πιο άμεσα γίνεται σε βλάβες αλλά και να είναι τυπική ως προς τις υποχρεώσεις της, είναι υπεράνθρωπες.

Μοναδικό έσοδο της ΔΕΥΑ Δυμαίων είναι οι χρεώσεις προς τους δημότες και τις επιχειρήσεις για τις υπηρεσίες της δηλαδή ύδρευση, αποχέτευση και άρδευση. Το τιμολόγιο που έχει η επιχείρηση για τις υπηρεσίες αυτές δεν είναι υψηλό και αυτό θα μπορούσε κάποιος εύκολα να το διαπιστώσει κοιτάζοντας τιμολόγια άλλων Δήμων ή ΔΕΥΑ. Καταλαβαίνετε βέβαια ότι εάν δεν εισπράττονται αυτές οι χρεώσεις, η ΔΕΥΑ Δυμαίων δε θα μπορεί πλέον να ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις της και μοιραίως θα έχει αντίκτυπο και στις υπηρεσίες που προσφέρει προς τους δημότες, διότι η υπηρεσία είναι ανταποδοτική.

Θα θέλαμε και τη συνδρομή τη δική σας, ως πρόεδρος της Κοινότητας, να ευαισθητοποιήσετε τους δημότες για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων χρεών τους, για να μπορούν και αυτοί να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες από τη ΔΕΥΑ Δυμαίων.

Σας ενημερώνουμε για τα ποσοστά και τα ποσά που υπολείπονται στην Κοινότητά σας έως το τέλος του 2015.

Η ΔΕΥΑ Δυμαίων θα προχωρήσει σε διακοπές των παροχών ύδρευσης σε περίπτωση μη ανταπόκρισης των δημοτών στο κάλεσμα για εξόφληση των ληξιπρόθεσμων χρεών.

 

 

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΔΥΜΑΙΩΝ

 

 

 

 

ΤΡΑΧΑΝΗΣ ΑΝΔΡ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων