Επιστολή στον Δήμαρχο Πατρέων  από τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, κ. Χρήστο Νικολάου, για την συνάντηση με τους Δημάρχους Αχαΐας για το ζήτημα των αδέσποτων ζώων.

 

Σε συνέχεια της προηγούμενης σύσκεψης που είχε πραγματοποιηθεί στην Πάτρα,   στις 22/01/2016, μεταξύ των πέντε Δημάρχων της Αχαΐας με  θέμα τα αδέσποτα οικόσιτα και τα σκυλιά, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας , κ. Χρήστος Νικολάου έστειλε επιστολή στον Δήμαρχο Πατρέων , κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη με σκοπό την σύγκληση συνάντησης εργασίας, καθώς το φαινόμενο των αδέσποτων σκύλων έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες και το πρόβλημα έχει ενταθεί, αλλά και για να εξεταστεί η πρόοδος που έχει σημειωθεί και τι άλλο απομένει για την δημιουργία του διαδημοτικού κέντρου για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Ο Δήμαρχος Πατρέων αμέσως ανταποκρίθηκε και με σημερινό έγγραφό του καλεί σε νέα συνάντηση, την Τετάρτη 25/05/16 και ώρα 13:30 και τους υπόλοιπους Δημάρχους Αχαΐας (κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο –Δήμαρχο Αιγιαλείας, κ.Γεώργιο Λαζουρά– Δήμαρχο Καλαβρύτων & κ. Αθανάσιο Καρπή– Δήμαρχο Ερυμάνθου)  με θέμα  την δημιουργία του διαδημοτικού κέντρου για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.04.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/04/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων