Επιστολή Δημάρχου:Επίσπευση διαδικασιών για την έκδοση της ΚΥΑ Απευθείας παραχώρηση, με αντάλλαγμα, του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ   ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ταχ. Δ/νση:     Σώσου Ταυρομενέως 50

Ταχ. Κώδικας:  252 00 Κάτω Αχαΐα

Τηλέφωνο”:     (26930) 25 000

Fax:   (26930)22 076

ΠΡΟΣ : Κύριο Παναγιώτη Κουρουμπλή

Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης 

Κύριο Ευκλείδη Τσακαλώτο

Υπουργό Οικονομικών

                             ΚΟΙΝΟΠ:

   Κύριο Γεώργιο Πατούλη

Πρόεδρο Κ.Ε.Δ.Ε.

Κύριο Γιάννη Μουράτογλου

Γενικό Γραμματέα Κ.Ε.Δ.Ε.

Κύριο Παναγιώτη Βασιλείου Γενικό Διευθυντή Κ.Ε.Δ.Ε

ΘΕΜΑ: «Επίσπευση διαδικασιών για την έκδοση της απόφασης : «Απευθείας παραχώρηση, με αντάλλαγμα, του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών, στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού» και επιμήκυνση της χρονικής περιόδου με τη λήξη της δημοτικής θητείας».

Αξιότιμε κύριοι Υπουργοί,

παρακαλούμε όπως συμβάλλετε τόσο ως προς την επίσπευση των διαδικασιών για την έκδοση της ανωτέρω απόφασης, η οποία είναι συναρμοδιότητα των Υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών & Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όσο και ως προς την επιμήκυνση της χρονικής περιόδου παραχώρησης με τη λήξη της δημοτικής θητείας, ένα πάγιο αίτημα που εξυπηρετεί τόσο τους Ο.Τ.Α. όσο και τους ενδιαφερομένους αλλά και τους λουόμενους που κάνουν χρήση του αιγιαλού.

Με εκτίμηση

 

 

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

 

Χρήστος Γεωρ. Νικολάου

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ένας αγώνας

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων