Επιστολή Δημάρχου για προετοιμασία ενόψει Πάσχα σε όλη την έκταση του Δήμου

Εργασίες καθαριότητας και καλλωπισμού ζητάει ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς από τους προέδρους των κοινοτήτων ενόψει του Πάσχα και τους καλεί να κινητοποιηθούν και να συνεργαστούν προς τούτο με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τους οργανισμούς του Δήμου. Επί πλέον ο Δήμαρχος έστειλε σχετική επιστολή προς τους προέδρους που έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Είμαστε ήδη στην Μεγάλη Δευτέρα και σε λίγες ημέρες θα γιορτάσουμε το Άγιο Πάσχα. Είναι η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης και ο λαός μας τη γιορτάζει με ιδιαίτερη λαμπρότητα. Παρά το γεγονός ότι και εφέτος θα γιορτάσουμε με λιγότερο κόσμο, λόγω εφαρμογής των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, επιβάλλεται να δώσουμε στον δήμο μας μια χαρμόσυνη και εορταστική εικόνα. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει τις επόμενες ήμερες να προβούμε σε εργασίες καθαριότητας, κοπής χόρτων και βλάστησης μέσα στα χωριά, ασβεστωμάτων και κάθε άλλη ενέργεια που θα δίνει εικόνα σύμφωνη με τις απαιτήσεις των ημερών!

Σε συνεργασία με τους αντιδημάρχους και τους Προέδρους των Δημοτικών επιχειρήσεων σας ζητώ να προχωρήσετε έγκαιρα σε επισκευές βλαβών στα δίκτυα ύδρευσης και δημοτικού φωτισμού, σε αντικαταστάσεις λαμπτήρων και σε οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες απαιτούνται για την ομαλή παροχή αγαθών και υπηρεσιών στους δημότες και στους επισκέπτες τις Άγιες αυτές Ημέρες. Επισημαίνεται ιδιαίτερα η υποχρέωση για συνεχή παροχή νερού παντού. Οι αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Δημοτικών επιχειρήσεων παρακαλούνται για την συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων στις κοινότητες που θα δημιουργήσει προβλήματα στις ημέρες του Πάσχα!

Με το δεδομένο ότι τις επόμενες ημέρες οι Πρόεδροι θα λάβετε την Πάγια προκαταβολή, 1.000 € για τις κοινότητες μέχρι 300 κατοίκους, 2.000 € για τις Κοινότητες από 300 και μέχρι 2.000 κατοίκους και 4.000 € για την Κάτω Αχαΐα, παρακαλώ από τα χρήματα αυτά να προβείτε σε δαπάνες για την καθαριότητα και τον καλλωπισμό των κοινοτήτων σας.

Σημειώνεται ότι ως αρχές του τόπου, επιβάλλεται να λειτουργούμε εφαρμόζοντας με πιστότητα τα μέτρα για την μη μετάδοση του κορονοϊού, δηλαδή επαρκή αερισμό των χώρων, τήρηση αποστάσεων και κανόνων υγιεινής, συχνό πλύσιμο χεριών, υποχρεωτική χρήση μάσκας και αποφυγή συναθροίσεων, για την προστασία όλων μας.

Ολοκληρώνοντας εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά υγεία προσωπική και οικογενειακή και καλή επιτυχία στο έργο σας. Ας γιορτάσουμε το Άγιο Πάσχα με υπομονή και πίστη, όπως εξάλλου πρεσβεύει η Ορθοδοξία μας. Μετά τον Γολγοθά έρχεται η Ανάσταση. Αυτό είναι το διαχρονικό μήνυμα, που ειδικά φέτος, καθίσταται πιο επίκαιρο από ποτέ.

 Καλή Ανάσταση!

Καλό Πάσχα!»

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 16/06/2021

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 15/06/2021 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΕΡΓΩΝ Μιχόϊ: grader συντήρηση αγροτικού δρόμουΤσάπα: ΒλάβηΛάππα:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 14/06/2021

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 14/06/2021 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΕΡΓΩΝ Λάππα: Πλακώστρωση από εργάτες κοιμητηρίου και

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων