Επίσκεψη του Δημάρχου Χρήστου Νικολάου και των στελεχών της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Αχαΐας, στο Λάππα

Επίσκεψη στο Λάππα του Δημάρχου Χρήστου Νικολάου και των στελεχών της Δημοτικής Αρχής  Δυτικής Αχαΐας  για την  επιθεώρηση των εργασιών  του νέου σχολικού συγκροτήματος του δημοτικού σχολείου καθώς  και την ανόρυξη  της νέας γεώτρησης στον οικισμό του Βουπράσιου.

Στον πρώην δημαρχείο στο Λάππα βρέθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου και στελέχη της Δημοτικής Αρχής την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016.  Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον πρόεδρο του χωριού  κ. Ελευθέριο Ιωσιφίδη,   να  συνομιλήσει με τα στελέχη του συλλόγου γυναικών «Μελισάνθη»  κ.κ. Βασιλική Λαγού & Δήμητρα Μαρινάκη  καθώς και με αρκετούς  συνδημότες. Παράλληλα αποφασίστηκε η συνεργασία της Δημοτικής Αρχής,  του Τοπικού Προέδρου  και  του Συλλόγου «Μελισάνθη» για την κατασκευή και την τοποθέτηση  παγκακίων στην πλατεία του χωριού.

Στην συνέχεια μετέβησαν στο νέο σχολικό συγκρότημα του δημοτικού σχολείου  Λάππα καθώς και στο Βουπράσιο  όπου γίνεται η  ανόρυξη  νέας γεώτρησης  και επιθεώρησαν τις εργασίες.

«Τα έργα που πραγματοποιούνται σήμερα –  εν μέσω τρίτου μνημονίου – είναι η απάντησή μας  σε αυτούς που χρησιμοποιούν πεζοδρομιακές φράσεις, τακτικές  κιτρινισμού & φαυλότητας  προσπαθώντας να δηλητηριάσουν για ακόμη μια φορά την τοπική μας κοινωνία. Η τοπική κοινωνία βλέπει. Βλέπει την ανόρυξη της γεώτρησης στο Μετόχι, την ανόρυξη της γεώτρησης στο Βουπράσιο, την ολοκλήρωση του σχολικού συγκροτήματος του γυμνασίου,  την ολοκλήρωση του νέου υπερσύγχρονου δημοτικού σχολείου, την εξέλιξη στο ιστορικό κτίριο «παλάτι του Βασιλιά» καθώς και τις μικροπαρεμβάσεις που γίνονται στο οδικό δίκτυο  στο Λάππα.  Συνεχίζουμε το έργο μας και είμαστε δίπλα στην κοινωνία καθώς διανύουμε πρωτόγνωρη εποχή παρατεταμένης οικονομικής κρίσης  που δυστυχώς μετατρέπεται καθημερινά σε κοινωνική κρίση. Πιανόμαστε χέρι – χέρι όλοι μαζί για να αντέξουμε και απομονώνουμε αυτούς που εκκολάφτηκαν σε κομματικούς θαλάμους και χρησιμοποίησαν την ασπίδα του δημοσίου – εξασφαλίζοντας τους μισθούς τους και από το δημόσιο και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση για πλέον είκοσι χρόνια – για να κυβερνήσουν τα χρόνια της ευμάρειας, οι οποίοι μας κληροδότησαν, χρέη, ενοίκια, παθογένειες και δυστυχώς «προσβλήθηκαν» από πολιτικό αυτισμό….. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τόσο τον κ. Κυριαζή Φώτη όσο και τον κ. Βασίλειο Λιαρομάτη  για την δωρεάν παραχώρηση της γεώτρησή τους όσο χρόνο την  χρειαστήκαμε στους οικισμούς Βουπράσιο & Λάππα» ανέφερε έκτος των άλλων ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.    

Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Δ. κ. Σπυρίδων Τραχάνης, ο βοηθός δημάρχου κ. Νικόλαος Οικονομόπουλος, οι συνεργάτες κ.κ. Γεωργακόπουλος Παναγιώτης & Πυρρής Αθανάσιος καθώς και το στέλεχος της παράταξης Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών κ. Γραμματσούλιας Παναγιώτης.

 

20161020_123847

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων