Επίσκεψη της υφυπουργού Ανάπτυξης στην ΒΙΠΕ & στον Δήμο Δυτ. Αχαΐας

Την στήριξη της υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Τζάκρη Θεοδώρας  για την επέκταση του προαστιακού και στην ΒΙ.ΠΕ. ζήτησε ο βοηθός δημάρχου Δυτικής Αχαΐας αρμόδιος για ζητήματα της βιομηχανικής περιοχής  κ. Χρήστος Φιλιππόπουλος.  

 

Ολιγόλεπτη συζήτηση με την κ. Τζάκρη, στα πλαίσια της επίσκεψης της,  στην ΒΙΠΕ Πατρών είχε ο βοηθός δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Φιλιππόπουλος.  «Στηρίξτε με όσες δυνάμεις έχετε την επέκταση του προαστιακού και στην ΒΙ.ΠΕ. καθώς αυτό θα συμβάλλει καθοριστικά τόσο στην ασφαλέστερη και οικονομικότερη μεταφορά των χιλιάδων εργαζομένων και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχή στης Δυτικής Αχαΐας  όσο και στην ανάπτυξη του  τόπου μας…»     ανέφερε ο βοηθός δημάρχου κ. Χρήστος Φιλιππόπουλος.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ Τ.Κ. ΠΟΡΤΕΣ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΡΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΔ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΔΥΟ ΩΡΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Π.Δ.Ε.

Την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Ντάτσικα Γεωργία υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων