Επίσκεψη της υφυπουργού Ανάπτυξης στην ΒΙΠΕ & στον Δήμο Δυτ. Αχαΐας

Την στήριξη της υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Τζάκρη Θεοδώρας  για την επέκταση του προαστιακού και στην ΒΙ.ΠΕ. ζήτησε ο βοηθός δημάρχου Δυτικής Αχαΐας αρμόδιος για ζητήματα της βιομηχανικής περιοχής  κ. Χρήστος Φιλιππόπουλος.  

 

Ολιγόλεπτη συζήτηση με την κ. Τζάκρη, στα πλαίσια της επίσκεψης της,  στην ΒΙΠΕ Πατρών είχε ο βοηθός δημάρχου Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Φιλιππόπουλος.  «Στηρίξτε με όσες δυνάμεις έχετε την επέκταση του προαστιακού και στην ΒΙ.ΠΕ. καθώς αυτό θα συμβάλλει καθοριστικά τόσο στην ασφαλέστερη και οικονομικότερη μεταφορά των χιλιάδων εργαζομένων και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχή στης Δυτικής Αχαΐας  όσο και στην ανάπτυξη του  τόπου μας…»     ανέφερε ο βοηθός δημάρχου κ. Χρήστος Φιλιππόπουλος.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 28.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 28/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων