Επίσκεψη στο “Αλεξάνδρα” με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, ο κοινωνικός τομέας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Διοίκησης και Οικονομίας Σ. Σταυρογιαννόπουλο, πραγματοποίησε συμβολική επίσκεψη στον οίκο ευγηρίας «Αλεξάνδρα» που βρίσκεται στα Νιφορέικα Αχαΐας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παραδόθηκαν στους εργαζομένους της μονάδας κεράσματα για τους ηλικιωμένους, καθώς λόγω των υφιστάμενων μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, δεν επιτρεπόταν  η επαφή μαζί τους.

Η Παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 1990, για να αποδώσει αφενός τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, και αφετέρου να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι Τρίτη ηλικία είναι οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν και τους οφείλουμε όλα όσα έχουμε σήμερα γι αυτό πρέπει να τους τιμάμε κάθε μέρα και όχι μόνο σήμερα.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 5.08.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 5/08/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων