Επίσκεψη Δημοτικής Αρχής στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Αλεξάνδρα»

Ο Δήμαρχος μοίρασε γλυκά και ευχές !

Επίσκεψη Δημοτικής Αρχής στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Αλεξάνδρα»

Τους ηλικιωμένους της μονάδας φροντίδας «Αλεξάνδρα» στα Νιφοραίικα επισκέφθηκε η Δημοτική Αρχή της Δυτικής Αχαΐας την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τους Αντιδήμαρχο Χρήστο Σκάγια, την πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.ΔΥ Πατρούλα Κοκκίνη, τον πρόεδρο ΦοΔΣΑ Σπύρο Τραχάνη και τον πρόεδρο Ο.Τ.Α.Δ  Άκη Μπαχρά ευχήθηκαν για τις άγιες ημέρες και αφουγκράστηκαν τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας. Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους ηλικιωμένους και το προσωπικό, αντάλλαξε ευχές, μοίρασε γλυκά και λευκώματα του Δήμου ευχόμενος καλή χρονιά και δύναμη. Στη συνέχεια , ακολούθησε συζήτηση και ενημέρωση για τις συνθήκες διαβίωσης τους από την ιδιοκτήτρια  της μονάδας Αλεξάνδρα Τακοπούλου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Χρήστου Νικολάου.

 

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 7.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 7/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 6.07.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 6/07/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων