Επίκειται αξιολόγηση του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Κάτω Αχαΐα

«Η αξιολόγηση των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς θα ξεκινήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο και μέχρι τότε δεν τίθεται θέμα κλεισίματος του καταστήματος στην Κάτω Αχαΐα».

Την πληροφορία αυτή παρείχε σήμερα (10-6) ο διευθυντής δικτύου της Τράπεζας Στ. Ηλιάδης στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος, εκτός από τον Στ. Ηλιάδη, ο περιφερειακός διευθυντής της Τράπεζας Π. Κάνιστρας, οι αντιδήμαρχοι Σπ. Σταυρογιανόππουλος, Γρ. Μάλλιαρης και Κ. Παλαιολόγος, εκ μέρους της παράταξης «Συνεργασία Δυμαίων» ο δημοτικός σύμβουλος Θ. Ραυτακόπουλος, από τον Εμπορικό Σύλλογο ο Γ. Καρβουνιάρης, από τον Αγροτικό Σύλλογο ο Δ. Φλίγγος και εκ μέρους του επιχειρηματικού κόσμου ο Κ. Ρέλλος.

Η συνάντηση κράτησε περίπου 1.30 ώρα και στη διάρκειά της αναπτύχθηκε μια πλήρης επιχειρηματολογία υπέρ της λειτουργίας του καταστήματος ενώ επίσης αναζητήθηκαν και τρόποι ώστε το κατάστημα να παραμείνει εν λειτουργία.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 28.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 28/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 27.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 27/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων