Επίκειται αξιολόγηση του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Κάτω Αχαΐα

«Η αξιολόγηση των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς θα ξεκινήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο και μέχρι τότε δεν τίθεται θέμα κλεισίματος του καταστήματος στην Κάτω Αχαΐα».

Την πληροφορία αυτή παρείχε σήμερα (10-6) ο διευθυντής δικτύου της Τράπεζας Στ. Ηλιάδης στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος, εκτός από τον Στ. Ηλιάδη, ο περιφερειακός διευθυντής της Τράπεζας Π. Κάνιστρας, οι αντιδήμαρχοι Σπ. Σταυρογιανόππουλος, Γρ. Μάλλιαρης και Κ. Παλαιολόγος, εκ μέρους της παράταξης «Συνεργασία Δυμαίων» ο δημοτικός σύμβουλος Θ. Ραυτακόπουλος, από τον Εμπορικό Σύλλογο ο Γ. Καρβουνιάρης, από τον Αγροτικό Σύλλογο ο Δ. Φλίγγος και εκ μέρους του επιχειρηματικού κόσμου ο Κ. Ρέλλος.

Η συνάντηση κράτησε περίπου 1.30 ώρα και στη διάρκειά της αναπτύχθηκε μια πλήρης επιχειρηματολογία υπέρ της λειτουργίας του καταστήματος ενώ επίσης αναζητήθηκαν και τρόποι ώστε το κατάστημα να παραμείνει εν λειτουργία.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων