Έπιασε σήμερα δουλειά το Grader του Δήμου

Πρεμιέρα σήμερα (25/7) για το Grader του Δήμου Δυτικής Αχαΐας που έπιασε δουλειά δουλεύοντας σε αγροτικούς δρόμους στο Πέττα.

«Η προσθήκη του Grader αναβαθμίζει τις τεχνικές δυνατότητες του Δήμου σε ότι αφορά παρεμβάσεις και βελτιώσεις στην αγροτική οδοποιία που είναι το δεύτερο, μετά την άρδευση, σημαντικότερο πρόβλημα του αγροτικού μας κόσμου» ανέφερε σε δήλωση ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και συνέχισε:

«Δεν περιοριζόμαστε στο Grader. Είναι επίσης δρομολογημένη η απόκτηση τσάπας, τριαξονικού φορτηγού, κλαδοτεμαχιστή και θρυμματιστεί κλαδιών. Ο στόχος μας είναι να αποκτήσει ο Δήμος ένα σχετικά πλήρη στόλο μηχανημάτων που θα του επιτρέψουν να αυξήσει σημαντικά τις δυνατότητες παρεμβάσεων στην αγροτική οδοποιία με ίδια μέσα. Δουλεύουμε συστηματικά και πετυχαίνουμε τους στόχους μας» κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Γρηγόρης Αλεξόπουλος: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού» – Ξεκίνησαν εργασίες συντήρησης στην Παραλία Νιφοραιίκων

Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για τη συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων