Επανεξελέγη Πρόεδρος του 2ου ΦΟΣΔΑ ο κ. Σπυρίδων Τραχάνης

Στην έδρα του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 2ης Δ.Ε. Ν.Αχαΐας στην αίθουσα του πρώην δημαρχείου Ωλενίας, στα Λουσικά, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 13:00, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου μετά από πρόσκληση που απηύθυνε ο πλειοψηφών αντιπρόσωπος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γκοτσόπουλος Βασίλειος, ο οποίος και προέδρευσε της συνεδρίασης, στους αντιπροσώπους των Δήμων Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου και Πατρέων με θέμα την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Συνδέσμου και ορισμού μελών Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου.

Στη συνεδρίαση προτάθηκε από όλους τους αντιπροσώπους, όλων των παρατάξεων, η  υποψηφιότητα του κ. Τραχάνη Σπυρίδωνα, Προέδρου της ΔΕΥΑ Δυμαίων, για τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Συνδέσμου, εκτός του κ. Στεργιόπουλου Άγγελου, Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ο οποίος αυτοπροτάθηκε για Πρόεδρος του Δ.Σ., ενώ λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας εκλογής, απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Τα αποτελέσματα της μυστικής ψηφοφορίας έχουν ως εξής:

  • Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου: ο κ. Τραχάνης Σπυρίδων
  • Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου: ο κ.Παπαπαναγιώτου Αθανάσιος
  • Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου: οι κκ. Τραχάνης Σπυρίδων, Παπαπαναγιώτου Αθανάσιος και Κορδάς Χρήστος, με αναπληρωματικό μέλος τον κ. Σκάγια Χρήστο.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων