Έντονη δυσφορία από όσα συμβαίνουν στους τσιγγάνικους γάμους

Την έντονη δυσφορία των δημοτών στην Κάτω Αχαΐα για όσα συνοδεύουν τους τσιγγάνικους γάμους, καταγράφει έγγραφο του Δημάρχου Σπύρου Μυλωνά που στάλθηκε σήμερα (24/5) στο Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαϊας και κοινοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας.

Στο έγγραφο αναφέρονται τα εξής:

«Κύριε διοικητά,

Ένα πάγιο και διαρκώς επιδεινούμενο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κάτω Αχαΐα είναι η όχληση από την ηχορύπανση και το κυκλοφοριακό χάος που προκαλούν οι τσιγγάνικοι γάμοι. Κάθε τέτοιο γεγονός αποτελεί πηγή αφόρητης δυσφορίας για όλους τους κατοίκους και κυρίως για όσους γειτονεύουν με την τσιγγάνικη γειτονιά.

Όπως ξέρετε η μουσική είναι στη διαπασών ολόκληρη τη νύχτα και την ημέρα σε μια κατάσταση που είναι ανυπόφορη για όλους. Εργαζόμενοι που την άλλη ημέρα πρέπει να πάνε στη δουλειά τους, ασθενείς που δεν μπορούν να κλείσουν μάτι, μαθητές που ξαγρυπνάνε σε περιόδους εξετάσεων είναι ο κανόνας μιας συνεχούς υποβάθμισης στην ποιότητα της ζωής όλων των κατοίκων.

Είναι περιττό να θυμίσουμε ότι αυτή κατάσταση παραβιάζει κάθε κανονισμό περί κοινής ησυχίας και όχι μόνο. Ταυτόχρονα επειδή οι γάμοι αυτοί γίνονται υπαίθρια παρατηρείται πολύωρη κατάληψη δρόμων και πεζοδρομίων, διακοπή κυκλοφορίας κλπ.

Επί πλέον σας επισημαίνουμε την αίσθηση που επικρατεί ανάμεσα στους Αχαγιώτες, σύμφωνα με την οποία η Αστυνομία δεν είναι σε θέση να προστατεύσει στοιχειώδη δικαιώματά τους.

Σας καλώ να πάρετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον τερματισμό αυτής της απαράδεκτης κατάστασης.

Σε αυτήν σας την προσπάθεια ο Δήμος θα βρίσκεται στο πλευρό σας».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων