Ενημέρωση – ευαισθητοποίηση για τήρηση μέτρων προφύλαξης από Covid-19

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δυτικής Αχαΐας με Παράρτημα Ρομά στα πλαίσια δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας από τον Covid-19, πραγματοποίησε νέες επισκέψεις σε περιοχές του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, η Κοινωνική Λειτουργός / Συντονίστρια της Δομής «Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά» Παπαθανασοπούλου Μαρία επισκέφθηκε περιοχές του Δήμου και πραγματοποίησε ενημέρωση προς τους πολίτες για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας και ασφάλειας κατά του Covid-19, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση σε αυτή λόγω
της επικείμενης εορταστικής περιόδου. Για το λόγο αυτό υπήρξε ενημέρωση και σε Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου, από τις οποίες γίνεται εξυπηρέτηση των πολιτών.

Επίσης, η Κοινωνική Λειτουργός / Συντονίστρια της Δομής από κοινού με τον Διαμεσολαβητή του Παραρτήματος Ρομά της Δομής Μπασιλάρη Κωνσταντίνο επισκέφθηκαν τους καταυλισμούς του Δήμου Δυτικής Αχαΐας όπου διαμένουν Ρομά και ενημέρωσαν την ευάλωτη πληθυσμιακή αυτή ομάδα για την αναγκαιότητα συνέχισης της τήρησης των μέτρων προστασίας κατά του Covid-19, για την αποφυγή της εξάπλωσης της πανδημίας στους καταυλισμούς αυτών των περιοχών.

Στα ανωτέρω πλαίσια της Δράσης, έγινε προφορική ενημέρωση προς τους πολίτες και διανομή επίσης έντυπου ενημερωτικού υλικού, που χορηγήθηκε από την Περιφέρεια
Δυτικής Ελλάδας κατόπιν σχετικού αιτήματός μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ…

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων