Ενημέρωση από την Κ.Ε.Δ.ΔΥ για την έναρξη των αιτήσεων για τα Κ.Δ.ΑΠ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Δυτικής Αχαϊας καλεί:

  • Γονείς ή πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια,
  • Ανάδοχους γονείς
  • Επιτρόπους ή συμπαραστάτες
  • Νόμιμους εκπρόσωπους παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία

που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους σε Δομές Φροντίδας και Φιλοξενίας ΚΔΑΠ, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους έως τις 12.08.2022 στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (www.eetaa.gr  ή paidikoi.eetaa.gr) στο link «Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων», ή να προσέλθουν και να επικοινωνήσουν με τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (Κ.Δ.ΑΠ.) του Δήμου μας στην Κάτω Αχαΐα και στην Ράχη προκειμένου να τους βοηθήσουν στην σωστή υποβολή της ηλεκτρονικής τους αίτησης ώστε να ενταχθούν τα παιδιά τους στις δομές ΚΔΑΠ της επιχείρησης και να απασχοληθούν δωρεάν.

Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών taxisnet του αιτούντος. Για όσους είναι έγγαμοι ή με σύμφωνο συμβίωσης είναι απαραίτητοι και οι κωδικοί taxisnet του ετέρου μέλους, προκειμένου να υπάρξει συναίνεσή του. Πέρα από τους κωδικούς των δύο μελών θα πρέπει να έχουν μαζί τους ή να γνωρίζουν το Α.Μ.Κ.Α των παιδιών τους και το Α.Φ.Μ. το δικό τους και του/της συζύγου.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων