« Ένας άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια έφυγε σήμερα από κοντά μας»

 

 ¨Ένας άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια έφυγε σήμερα από κοντά μας¨, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου για την απώλεια του εκδότη της εφημερίδας “ΓΝΩΜΗ” Χρήστου Χριστόπουλου που έφυγε το πρωί της Τρίτης.

«Ο Χρήστος Χριστόπουλος αφήνει πίσω του τεράστιο κενό και μια μεγάλη παρακαταθήκη για όλους μας. Ιδρυτής της ιστορικής εφημερίδας ΓΝΩΜΗ, ακούραστος εργάτης της καθημερινότητας, σωστός πατέρας, καλός οικογενειάρχης και πάντα δίπλα σε όλους, όσοι τον είχαν ανάγκη, ο εκλιπών ήταν πάντα παρών με ευγένεια και ήθος.

Η αγάπη του για τον τόπο του, εκφραζόταν εμπράκτως στην εφημερίδα, η οποία περνά πλέον στον άξιο συνεχιστή του έργου του και γιο του εκλιπόντος, Γιάννη Χριστόπουλο. Δεν μπορούμε να αφήσουμε στην άκρη, το πολυετές έργο και τη μεγάλη προσφορά του, αλλά και τις οικογένειες που στήριζε και στηρίζει η ιστορική εφημερίδα. Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, την αγαπημένη του σύζυγό Λιάνα, τον γιο του Γιάννη και τις δύο κόρες του Γεωργία και Εύη».

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων