Ένα μεγάλο ευχαριστώ της Δυτικής Αχαΐας προς το Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο για την άμεση στήριξη των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων με εφόδια και  ζωοτροφές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ της Δυτικής Αχαΐας προς το Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο για την άμεση στήριξη των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων με εφόδια και  ζωοτροφές.

Μια σημαντική ποσότητα  ζωοτροφών (σανό-τριφύλλι)μοιράσθηκε στους πληγέντες κτηνοτρόφους της Δυτικής Αχαΐας από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών για την συντήρησή των ποιμνίων τους.  Τοπικοί Προέδροι και κάτοικοι των πληγέντων περιοχών δέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά  και ανακούφιση την προσφορά της εκκλησίας.

«Σεβασμιότατε σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την σημαντική βοήθειά σας καθώς και για την ουσιαστική στήριξή σας προς τους πληγέντες συμπολίτες μας. Η Δυτική Αχαΐα επλήγη για ακόμη μια φορά βάναυσα από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 11ης Σεπτεμβρίου 2017,όμως χάριν σε  ενέργειες σαν τις δικές  σας  θα καταφέρουμε να ορθοποδήσουμε ξανά, να ξαναστήσουμε τα νοικοκυριά μας και να “ξαναπρασινίσει” η πυρόπληκτη περιοχή της Δυτικής Αχαΐας…Συνεχίζουμε την άψογη συνεργασία που έχουμε με την Εκκλησία  μας διότι σε δύσκολους και χαλεπούς καιρούς πάντοτε η Εκκλησιά  πρωτοστατούσε και μας έδειχνε τον σωστό δρόμο να βγούμε από τα αδιέξοδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος  Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου.

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με θέμα “Έκτακτα μέτρα λόγω επικείμενων πλημμυρικών φαινομένων κακοκαιρία ΕΜΙΛ”

Σήμερα Παρασκευή 1/3/2024 συνεδρίασε εκτάκτως το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΤΕΣΟΠΠ) του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με θέμα “Έκτακτα

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ Τ.Κ. ΣΑΓΑΙΙΚΑ 27-02-2024.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ.Ε.Δ.Η.Ε. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27-02-2024 ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΓΑΙΙΚΩΝ ,ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων