Εκδήλωση – συζήτηση για θέματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας διοργανώνει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Ήλιος και ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015, ώρα 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη»

 

imagesespa

epix

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εκδήλωση – συζήτηση για θέματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας διοργανώνει η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Ήλιος και ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015, ώρα 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», στην Κάτω Αχαΐα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του Τοπικού Σχεδίου Απασχόλησης (ΤΟΠΣΑ) «Ήλιος», το οποίο ξεκίνησε το 2013 και ολοκληρώνεται τον προσεχή Νοέμβριο και στοχεύει στην εκπαίδευση και απασχόληση ανέργων της περιοχής στην κατασκευή εγκαταστάσεων και σε παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας.

Ειδικότερα η Σύμπραξη απευθύνθηκε σε ειδικότητες μηχανικών, πτυχιούχων ΤΕΙ αντίστοιχων ειδικοτήτων καθώς και τεχνικών που είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι οποίοι διαθέτουν πτυχίο σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ σε τεχνικά αντικείμενα και τεχνίτες που έχουν αποκτήσει εμπειρικά δεξιότητες χωρίς να έχουν κατά ανάγκη τις απαιτούμενες θεωρητικές γνώσεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό υλικό για θέματα ανανεώσιμων ενέργειας που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο της Σύμπραξης, καθώς και τα δίκτυα που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε φορείς και κλαδικές ενώσεις και επιχειρήσεις της περιοχής, ώστε να γίνει ακόμα πιο έντονο το μήνυμα ότι ο χώρος της εξοικονόμησης ενέργειας αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της αγοράς, ακόμα και υπό τις τρέχουσες δυσχερείς συνθήκες.

Εταίροι της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Ήλιος» είναι το Τεχνικό Επιμελητήριο / Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, ο Δήμος Ερυμάνθου, ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων, ενώ συντονιστής της Σύμπραξης είναι η εταιρεία Διαδικασία Α.Ε.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΞΕΝΟΦΩΝ ΜΠΑΧΡΑΣ

hliow

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ανακοίνωση – ΔΕΥΑ Δυμαίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δυμαίων ενημερώνει ότι από σήμερα και έως το τέλος της εβδομάδας η διαχείριση του φράγματος

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων