Έγκριση κανονιστικής απόφασης επί κυκλοφοριακών ρυθμίσεων παράκαμψης της οδού Πατρών – Πύργου κατά την εκτέλεση του έργου: ΄΄ Ανάπλαση Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου Κάτω Αχαΐας – Τμήμα Ι

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Δυτικής Αχαΐας στην 3η /2015 τακτική συνεδρίασή του

Την τριακοστή πρώτη (31) του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00, στην αίθουσα των συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας Δύμης, (Πολιτιστικό Κέντρο ¨Μελίνα Μερκούρη¨ στην Κάτω Αχαΐα, έδρα του Δήμου)

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Εγκρίνει κανονιστική διάταξη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων παράκαμψης της οδού Πατρών – Πύργου κατά την εκτέλεση του έργου: ΄΄ Ανάπλαση Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου Κάτω Αχαΐας – Τμήμα Ι ΄΄ ως εξής:

– Διακοπή κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο Πατρών Πύργου, στο τμήμα από την οδό Αράξου έως την οδό Αθηνάς για όλα τα οχήματα.
– Υποχρεωτική πορεία όλων των οχημάτων από την πλατεία Δημοκρατίας δεξιά στην οδό Αράξου.
– Όλα τα φορτηγά και λεωφορεία που κινούνται από την πλατεία Δημοκρατίας προς τον κόμβο της Ν.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου (είσοδος πόλης με φωτεινή σήμανση) θα ακολουθούν υποχρεωτικά την παράκαμψη μέσω των οδών Αράξου, Π.Π. Γερμανού και 28ης Οκτωβρίου.
– Τα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τα μεσαία επιβατικά που κινούνται ομοίως από την πλατεία Δημοκρατίας προς τον κόμβο της Ν.Ε.Ο. Πατρών – Πύργου (είσοδος πόλης με φωτεινή σήμανση) θα ακολουθούν την παράκαμψη μέσω των οδών Αράξου, Π.Π. Γερμανού και 28ης Οκτωβρίου με τη δυνατότητα στροφής αριστερά στις οδούς Αγίου Ιωάννου και Αχαϊκής Συμπολιτείας προς το κέντρο της πόλης για τις ανάγκες και μόνο των ντόπιων κατοίκων και των φορτοεκφορτώσεων των καταστημάτων.
– Διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα ανόδου της οδού Αράξου από την οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού έως την Π.Ε.Ο. Πατρών Πύργου.
– Όλα τα φορτηγά και λεωφορεία που κινούνται στην άνοδο της οδού Αράξου από Νιφοραίικα προς πλατεία Δημοκρατίας θα ακολουθούν υποχρεωτικά την παράκαμψη μέσω των οδών Π.Π. Γερμανού και 28ης Οκτωβρίου.
– Τα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τα μεσαία επιβατικά που κινούνται ομοίως στην άνοδο της οδού Αράξου από Νιφοραίικα προς πλατεία Δημοκρατίας θα ακολουθούν την παράκαμψη μέσω των οδών Π.Π. Γερμανού και 28ης Οκτωβρίου με τη δυνατότητα στροφής αριστερά στις οδούς Αγίου Ιωάννου και Αχαϊκής Συμπολιτείας προς το κέντρο της πόλης για τις ανάγκες και μόνο των ντόπιων κατοίκων και των φορτοεκφορτώσεων των καταστημάτων.
– Απαγόρευση στροφής αριστερά από την Παλαιών Πατρών Γερμανού προς την οδό Αράτου για όλα τα οχήματα (όπως ισχύει).
– Απαγόρευση στροφής αριστερά από την Παλαιών Πατρών Γερμανού προς την οδό Αθηνάς για όλα τα οχήματα (όπως ισχύει).
– Απαγόρευση στροφής αριστερά από την Παλαιών Πατρών Γερμανού προς την οδό Παυσανίου για όλα τα οχήματα (όπως ισχύει).
Η απόφαση αυτή έλαβε αύξοντα αριθμό 5/2015.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ένας αγώνας

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων