Εγκατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο στο Σπάσμα και παιδικής χαράς στην πλατεία Δύμης στην Κάτω Αχαΐα

Υπογράφτηκε από το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας Παναγιώτη Μοσχοβίτη η σύμβαση για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Σπάσμα καθώς και για την κατασκευή παιδικής χαράς στην πλατεία Δύμης της Κάτω Αχαΐας.

Το ύψος της σύμβασης ανέρχεται στις 279.000 ευρώ, το κονδύλι προέρχεται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα» και ο χρόνος υλοποίησης του έργου είναι έξι μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Το έργο περιλαμβάνει την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, την τοποθέτηση εστιών, πάγκους για τους αθλητές καθώς και κανάλια αποστράγγισης.

Αντίστοιχα για την παιδική χαρά προβλέπεται ο πλήρης εξοπλισμός και η περίφραξή της.

«Η παρέμβασή μας στο Σπάσμα καλύπτει μια σημαντική ανάγκη» ανέφερε ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε: «Η Κάτω Αχαΐα αποκτά μια ακόμα σημαντική αθλητική υποδομή που μαζί με τη γήπεδο της Αχαϊκής, το καινούργιο βοηθητικό, τα ανοιχτά γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 και μπάσκετ θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των νέων και των ομάδων. Ταυτόχρονα προστίθεται ακόμα μια παιδική χαρά, μέσα στον αστικό ιστό, γεγονός που προσφέρει ακόμα μια επιλογή στις οικογένειες με μικρά παιδιά. Έτσι στο επόμενο 5μηνο η Κάτω Αχαΐα θα διαθέτει τέσσερις, πλήρεις, ασφαλείς και σύγχρονες παιδικές χαρές. Σημειώνω ότι αυτές οι δύο παρεμβάσεις είναι μέρος ενός γενικότερου σχεδίου αναβάθμισης της Κάτω Αχαΐας».

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ Τ.Κ. ΛΑΚKΟΠΕΤΡΑ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΚΚΟΠΕΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΔ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΤΡΙΩΝ ΩΡΩΝ

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων