Ευχές της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Αχαΐας στην χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας για καλή επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής εύχονται καλή επιτυχία στους μικρούς διαγωνιζόμενους της χορωδίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας με το ακόλουθο μήνυμα.

Ευχόμαστε από καρδιάς, σε κάθε μία μαθήτρια και κάθε έναν μαθητή που μετέχουν στην χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας, η οποία λαμβάνει μέρος  στον διαγωνισμό υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους κ. Σπύρου Πέττα και την αρωγή του διευθυντού τους κ. Στέφανου Στεφανόπουλου, καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

 Το να διαγωνίζεσαι είναι μια  διαδικασία που απαιτεί πρώτα απ’ όλα ψυχραιμία και στη συνέχεια πίστη, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Είμαστε βέβαιοι πως και αυτή τη φορά, οι μαθητές και οι μαθήτριες μας, θα καταφέρουν και πάλι να ξεχωρίσουν καθώς είναι έκδηλη η συστηματική δουλειά που γίνεται από δασκάλους και μαθητές με τη διαρκή στήριξη των γονέων.


Θέλουμε  να βεβαιώσουμε όλους και όλες τους διαγωνιζόμενους πως δεν ξεκινά και δεν τελειώνει τίποτα με την επιτυχία ή την αποτυχία σε έναν διαγωνισμό, ούτε από αυτόν κρίνεται η αξία τους ως μαθητές ή ως άνθρωποι.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και ευχόμαστε  το αποτέλεσμα να δικαιώσει τους κόπους σας και τα όνειρά σας. Και παράλληλα να αποτελέσει επιβράβευση και των κόπων των οικογενειών και των δασκάλων σας που στέκονται στο πλευρό σας.

 

Καλή επιτυχία & καλή δύναμη!!!

   

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων