Να εστιάσουμε στα δικαίωματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία

Να εστιάσουμε στα δικαίωματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία

Ευκαιρία να εστιάσουμε την προσοχή μας στις δυνατότητες και τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, χαρακτηρίζει τη σημερινή (3/12) ημέρα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Σπύρος Μυλωνάς.

Η σχετική δήλωση του Δημάρχου έχει ως εξής:

«Τιμάται σήμερα σε όλον τον κόσμο η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Η ημέρα αυτή δίνει σε όλες και όλους μας την ευκαιρία να εστιάσουμε την προσοχή μας στα δικαιώματα αλλά και στις δυνατότητες των ανθρώπων με αναπηρία.

Είναι επίσης μια ευκαιρία να προωθήσουμε την κατανόησή μας σε θέματα αναπηρίας και να κινητοποιηθούμε για την υποσρτήριξη της αξιοπρέπειας και της ευημερίας των ατόμων με αναπηρία.

Στις ημέρες μας το ξέρουμε πολύ καλά. Η ένταξη των ατόμων με αναπηρία σε κάθε πτυχή της ζωής, δεν αφορά μόνο τα άτομα αυτά αλλά αποτελεί κέρδος για ολόκληρη την κοινωνία.

Ας αναλογιστούμε όλοι ότι περίπου ο ένας στους δέκα είναι άτομο με αναπηρία, ας τους ακούσουμε και ας δυναμώσουμε τις προσπάθειές μας προκειμένου να παράσχουμε στα άτομα με αναπηρία τις δυνατότητες που τους χρειάζονται»

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων