Δράσεις εθελοντικού καθαρισμού, ξεκινώντας από την παραλία της Κ. Αχαΐας στις 13/04/2016

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, η Δημοτική Αρχή και η Διεύθυνση Καθαριότητας & Περιβάλλοντος, στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης, της δημιουργίας περιβαλλοντικής συνείδησης, αλλά και της διάδοσης του εθελοντισμού μέσω της ενεργούς συμμετοχής των δημοτών στον καθαρισμό των ακτών, διοργανώνουν δράσεις εθελοντικού καθαρισμού των ακτών του Δήμου μας εν όψει  του καλοκαιριού, ξεκινώντας από  την  παραλία της Κάτω Αχαΐας την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 και ώρα 8:00, με σημείο συνάντησης την Αγία Παρασκευή.

Ο Δήμος καλεί όλους τους δημότες, κατοίκους και συλλόγους της περιοχής να δείξουν έμπρακτα την ευαισθησία τους για το περιβάλλον με τη συμμετοχή τους στις δράσεις αυτές.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων