Δωρεάν ράπιντ-τεστ το καλοκαίρι στο Λάππα

Ξεκινά τη λειτουργία του σταθμός διενέργειας rapid-test για εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού στο Λάππα του Δήμου Δυτικής Αχαϊας.

Η επιλογή του σημείου έγινε με κριτήριο την αυξημένη επισκεψιμότητα της περιοχής στη διάρκεια του καλοκαιριού στην παραλία της Καλογριάς και πέριξ αλλά και την αυξημένη παρουσία εποχικών εργατών γης.

Ο σταθμός λειτουργεί με τη συνεργασία του Δήμου Δυτικής Αχαϊας και της 6ης ΥΠΕ, θα στεγαστεί στο πρώην Δημαρχείο Λάππα, δίπλα από το αγροτικό ιατρείο και θα είναι ανοιχτός δύο φορές την εβδομάδα, Τετάρτη και Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι.

Τα rapid-test θα είναι δωρεάν και θα διενεργούνται από εκπαιδευμένα στελέχη του ΕΟΔΥ με αντικειμενικό σκοπό την αυξημένη επαγρύπνηση έναντι του κορονοϊού που, ας μην το ξεχνάμε, βρίσκεται πάντα γύρω μας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 23.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 23/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Ημερήσιο Πρόγραμμα Εργασιών 22.06.2022

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ  ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ – 22/06/2022 Α/Α ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αποκομιδή Απορριμάτων (βάση προκαθορισμένου

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων