Δημοτικό συμβούλιο την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου (Δεύτερη συνεδρίαση)

Σας προσκαλούμε την Τριακοστή Πρώτη ( 31η ) Οκτωβρίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00 να προσέλθετε στην Κάτω Αχαΐα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στο Ισόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» του Δήμου μας, προκειμένου να γίνει η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

Βασίλης Αρ. Γκοτσόπουλος

 

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΙΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 28.561/27.10.2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


1ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον Ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για τη σύσταση επιτροπής σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 3 του Νόμου 2724/1999.

          Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

2ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Αποδοχή και Διάθεση Ποσού 2.500,00 € από την Ε.Τ.Β.Α. – ΒΙ.ΠΕ. Πατρών για τον καθαρισμό χειμάρρου στην Τοπική Κοινότητα Αχαϊκού, της Δημοτικής Ενότητας Ωλενίας, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

          Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

3ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Τροποποίηση της Ονομαστικής Κατάστασης Κτηνοτρόφων με Δικαίωμα Βοσκής στο Δημοτικό Βοσκότοπο της Τ.Κ. Μετοχίου, έτους 2012 και 2013.

          Εισηγητής: Παλαιολόγος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

4ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος Έτους 2014 του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

 

 

 

          Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

5ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Τροποποίηση του Προϋπολογισμού Έτους 2014 του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

 

 

 

          Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

6ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ανάδειξη Πιστωτικού Ιδρύματος (Τράπεζας) για την  τήρηση των λογαριασμών της Ταμειακής Διαχείρισης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

             Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

7ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την γνώμη του Δήμου Δυτικής Αχαΐας αναφορικά με την υλοποίηση του έργου «Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από καύση Βιομάζας, ισχύος 1,0 MW, ιδιοκτησίας της εταιρείας με την επωνυμία ‘ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ’ που θα εγκατασταθεί στην Τοπική Κοινότητα Χαραυγής, της Δημοτικής Ενότητας Ωλενίας, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.»

            Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

8ο.        Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά  με την αποδοχή του αιτήματος για εξώδικο συμβιβασμό με την εταιρεία ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΑΒΑΡΟΥΤΑ Ο.Ε.

            Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων