Δημοτική Επιτροπή Παιδείας τη Δευτέρα 20 Απριλιου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

 

Παρακαλείσθε την Εικοστή ( 20η ) Απριλίου 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 να προσέλθετε στην Κάτω Αχαΐα, στην Αίθουσα της Βιβλιοθήκης που βρίσκεται στον Α’ Όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» του Δήμου μας, σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:

 

  1. 1.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την αποδοχή και διάθεση της  β΄ δόσης λειτουργικών δαπανών έτους 2015 ποσού 79.659,41 ευρώ.
  2. 2.       Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον επαναπροσδιορισμό ζωνών για εγγραφή μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία της Κάτω Αχαϊας για το σχολικό έτος 2015-2016.

 

Σε περίπτωση που κάποιο από τα τακτικά μέλη της επιτροπής κωλύεται να είναι παρόν στην συνεδρίαση αυτή τότε παρακαλείται αφενός να ενημερώσει την γραμματεία της Επιτροπής και αφετέρου να καλέσει τον αναπληρωτή του.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 

 

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΡ. ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Δήμου Δυτικής Αχαΐας

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων