Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας,την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Σας προσκαλούμε την Δεκάτη Έκτη ( 16η ) Μαρτίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 να προσέλθετε στην Κάτω Αχαΐα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, που βρίσκεται στο Ισόγειο του Νέου Δημαρχείου, προκειμένου να γίνει η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα συνημμένα  θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Βασίλης Αρ. Γκοτσόπουλος

 

Συνημμένα:

  1. Πίνακας Θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης.
  2. Αποδέκτες Πίνακας Διανομής.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΙΣ 16 Μαρτίου 2016

ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 4.029/11.03.2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

1.    Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Παραχώρηση της χρήσης και της λειτουργίας του Πολιτιστικού Κέντρου «Μελίνα Μερκούρη» στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου με την επωνυμία Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων (Ο.Τ.Α.Δ.).
  Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
2.    Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Παραχώρηση χρήσης μιας αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου “Μελίνα Μερκούρη” του Δήμου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δυμαίων “Ο ΟΙΒΩΤΑΣ”.
  Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
3.    Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση δαπάνης για τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα: «Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΙΑ & ΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ»
  Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
4.    Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με τον Ορισμό Εκπροσώπων (τακτικό – αναπληρωματικό) για την συγκρότηση του Α/θμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης Θεάτρων – Κινηματογράφων Π.Ε. Αχαΐας για το έτος 2016.
  Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
5.    Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση Διενέργειας Προμήθειας Καυσίμων και Λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου και του Νομικού του Προσώπου Ο.Τ.Α.Δ.
  Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
6.    Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Αντικατάσταση  Δημοτικού Συμβούλου,  από μέλος  της επιτροπής εκτίμησης για την απευθείας αγορά ακινήτου στην Τοπική Κοινότητα Φώσταινας για δημιουργία Κοινόχρηστου Χώρου (Πλατεία).
  Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
7.    Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Διαγραφή οφειλών που έχουν ήδη βεβαιωθεί.
  Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
8.         Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση δαπανών για τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου.
  Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
9.      Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Γνωμοδότηση επί προτεινόμενης μελέτης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του δικτύου της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών. (Σχετ. η 7/2016 απόφαση της Ε.Π.Ζ.)
  Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
10.   Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Γνωμοδότηση επί προτεινόμενης τροποποίησης κυκλοφοριακής σύνδεσης της επιχείρησης ‘ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ’ με διακριτικό τίτλο ‘ΚΑΥΣΙΜΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Α.Ε.’ στο Ο.Τ. 62 του σχεδίου πόλης Κάτω Αχαΐας. (Σχετ. η 8/2016 απόφαση της Ε.Π.Ζ.)
  Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
11.   Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση διενέργειας προμήθειας κάδων.
  Εισηγητής: Παλαιολόγος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
12.   Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση διενέργειας προμήθειας γάλακτος.
  Εισηγητής: Παλαιολόγος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
13.   Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση ανάθεσης παροχής υπηρεσιών καθαριότητας κτιρίων του Δήμου σε ιδιώτες.
  Εισηγητής: Παλαιολόγος Γεώργιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
14.   Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Χορήγηση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας προσωρινών λυόμενων κατασκευών διαμόρφωσης μη στεγασμένου χώρου για ψυχαγωγικές παιδιές  (Λούνα Παρκ εντός Ο.Τ. 80) στην πόλη της Κάτω Αχαΐας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας
  Εισηγητής: Σκάγιας Χρήστος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
15.   Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση του απολογισμού της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Οικονομικού Έτους 2015.
  Εισηγητής: Μπαχράς Ξενοφών, Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
16.   Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση του απολογισμού της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Οικονομικού Έτους 2015.
  Εισηγητής: Δημόπουλος Σπυρίδων, Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής
17.   Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση των αποφάσεων της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών.
  Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, Πρόεδρος Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών


Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ Τ.Κ. ΠΟΡΤΕΣ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΡΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΔ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΔΥΟ ΩΡΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Π.Δ.Ε.

Την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Ντάτσικα Γεωργία υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων