Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 και ώρα 20:00

Σας προσκαλούμε την Δεκάτη Ογδόη ( 18η ) Μαΐου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 να προσέλθετε στην Κάτω Αχαΐα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, που βρίσκεται στο Ισόγειο του Νέου Δημαρχείου, προκειμένου να γίνει η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα συνημμένα  θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

 

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

Βασίλης Αρ. Γκοτσόπουλος

 

Συνημμένα:

  1. Πίνακας Θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης.
  2. Αποδέκτες Πίνακας Διανομής.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΙΣ 18 Μαϊου 2016

ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 7522/13.05.2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

1.    Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά  με την Έγκριση της Εκμίσθωσης Δημοτικού Ακινήτου (εξέδρα) που βρίσκεται στην οδό Αποστόλου Ανδρέου και Παπαδημητρίου  της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Αχαΐας με δημοπρασία.
  Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
2.    Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Αποδοχή και διάθεση ποσού 78.400,00 € για την πληρωμή δαπανών Πολιτικής Προστασίας.
  Εισηγητής:Ραυτακόπουλος Αθανάσιος,  Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
3.    Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά  με την  Έγκριση αναγκαιότητας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη ανάπλασης τμήματος παραλιακής ζώνης Κάτω Αχαΐας  (περιοχή Καλύβες) και καθορισμός του τρόπου εκπόνησης αυτής.
  Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
4.    Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση αναγκαιότητας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη ανάπλασης ανατολικού τμήματος κεντρικού πυρήνα οικισμού Κάτω Αχαΐας (Επέκταση έργων ανάπλασης-2η Φάση Ανάπλασης)» και καθορισμός του τρόπου εκπόνησης αυτής.
  Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
5.    Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την   Έγκριση αναγκαιότητας εκπόνησης της μελέτης «ΤΟΠΙΚΟ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΔΥΜΗΣ» και καθορισμός του τρόπου εκπόνησης αυτής.
  Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος,  Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
6.    Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση αναγκαιότητας εκπόνησης της μελέτης «ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΑΖΑΡΑΚΙΟΥ» και καθορισμός του τρόπου εκπόνησης αυτής.
  Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
7.    Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση αναγκαιότητας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη αναβάθμισης υφιστάμενου αγροτικού οδικού δικτύου-κατά τόπους ανακατασκευής διακοινοτικού οδικού δικτύου-ΜΠΕ στην Δ.Ε. Δύμης» και καθορισμός του τρόπου εκπόνησης αυτής.

 

  Εισηγητής: Ραυτακόπουλος  Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
8.    Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση αναγκαιότητας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη αναβάθμισης υφιστάμενου αγροτικού οδικού δικτύου-κατά τόπους ανακατασκευής διακοινοτικού οδικού δικτύου-ΜΠΕ στην Δ.Ε. Λαρίσου» και καθορισμός του τρόπου εκπόνησης αυτής.

 

   Εισηγητής: Ραυτακόπουλος  Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
9.    Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση αναγκαιότητας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη αναβάθμισης υφιστάμενου αγροτικού οδικού δικτύου-κατά τόπους ανακατασκευής διακοινοτικού οδικού δικτύου-ΜΠΕ στην Δ.Ε. Μόβρης» και καθορισμός του τρόπου εκπόνησης αυτής.

 

  Εισηγητής: Ραυτακόπουλος  Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
10.         Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση αναγκαιότητας εκπόνησης της μελέτης «Μελέτη αναβάθμισης υφιστάμενου αγροτικού οδικού δικτύου-κατά τόπους ανακατασκευής διακοινοτικού οδικού δικτύου-ΜΠΕ στην Δ.Ε. Ωλενίας» και καθορισμός του τρόπου εκπόνησης αυτής.
  Εισηγητής : Ραυτακόπουλος  Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
11.         Συζήτηση και Λήψη Απόφασης με την Έγκριση ανάθεσης σε ιδιώτες παροχής διαφόρων υπηρεσιών που αφορούν σε άμεσες επεμβάσεις για την αντιμετώπιση βλαβών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία της 21ης και 22ης Οκτωβρίου 2015 στο οδικό δίκτυο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

 

  Εισηγητής: Ραυτακόπουλος  Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
12.         Συζήτηση και Λήψη Απόφασης με την Έγκριση ανάθεσης σε ιδιώτες παροχής διαφόρων υπηρεσιών που αφορούν σε επείγουσες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση θεομηνιών στις ΔΕ Δύμης, ΔΕ Μόβρης και ΔΕ Ωλενίας.

 

  Εισηγητής: Ραυτακόπουλος  Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων