Δημόσια Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:00

 

Σας προσκαλούμε την Εικοστή Τρίτη ( 23η ) Μαρτίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 να προσέλθετε στην Κάτω Αχαΐα, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, που βρίσκεται στο Ισόγειο του Νέου Δημαρχείου, προκειμένου να γίνει η Δημόσια Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, για να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις στα συνημμένα  θέματα της ημερήσιας διάταξης.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

Βασίλης Αρ. Γκοτσόπουλος

 

 

Συνημμένα:

  1. Πίνακας Θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης.
  2. Αποδέκτες Πίνακας Διανομής.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΙΣ 23 Μαρτίου 2016

ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 4.594/22.03.2016 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

 

1.       Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό. Καθορισμός της θέσεως του Δήμου απέναντι στο πρόβλημα. Αναζήτηση κατάλληλων χώρων για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών προσωρινής στέγασης των προσφύγων.
 

 

Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

2.       Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση της ψήφισης Διαφοράς Εσόδων – Εξόδων του προϋπολογισμού της ΚΕΔΔΥ που αφορά στο πρόγραμμα ¨Βοήθεια στο Σπίτι¨
 

Εισηγητές: 1) Παπαδοπούλου – Κοκκίνη Πατρούλα, Πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ.

2) Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

 

Τα παραπάνω θέματα είναι κατεπείγοντα διότι το μεν πρώτο αφορά την θέση που πρέπει να διατυπώσει ο Δήμος στην σύσκεψη που θα γίνει την Δευτέρα 28.03.2016 στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αναφορικά με το ζήτημα της στέγασης των προσφύγων.

 

Το δε δεύτερο εξ αυτών αφορά μισθοδοσία υπαλλήλων που στελεχώνουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και πρέπει να ληφθεί η απόφαση αυτή για μην κινδυνέψει η συνέχιση του εν λόγο προγράμματος με την όσο το δυνατό συντομότερο πληρωμή των εργαζομένων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Αναζήτηση

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων