Δημόσια έκκληση προς ΔΕΗ

Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώνουμε ότι στις δύσκολες μέρες που περνά η χώρα μας  συνεχίζεται η κατάσταση αποκλεισμού συνανθρώπων μας από ένα πολύ  βασικό  αγαθό  επιβίωσης και προστασίας της υγείας – ατομικής αλλά και δημόσιας – και αυτό  το αγαθό  είναι το ηλεκτρικό ρεύμα.

 Είναι κατανοητό πως η ΔΕΔΔΗΕ είναι μια επιχείρηση που προσπαθεί να διαφυλάξει τα δεδουλευμένα της και σίγουρα η διακοπή παροχής των υπηρεσιών της είναι το ύστατο στάδιο κίνησης προς τους οφειλέτες.

Οι  Άγιες όμως μέρες που  διανύουμε καθιστούν επιτακτική την εμφάνιση αλλά και  την έμπρακτη τοποθέτηση του κοινωνικού προσώπου οποιουδήποτε φορέα και πόσο μάλλον , της συγκεκριμένης επιχείρησης που προμηθεύει τον κόσμο με ένα τέτοιο αγαθό.

Απευθύνουμε  λοιπόν δημόσια ΕΚΚΛΗΣΗ να παραταθεί για το νέο χρόνο πια, η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους οφειλέτες αδυνατούν να προβούν σε οποιαδήποτε πληρωμή του χρέους τους και στους οποίους έχει αποσταλεί ειδοποίηση διακοπής.

Σκοπός είναι να περάσουν και αυτές οι οικογένειες , στο μέτρο του εφικτού , τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων ευτυχισμένα , έστω και για λίγο διάστημα.

Μοιραστείτε το:

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν επίσης:

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο νέο γήπεδο του Κρίνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Ένας αγώνας

Αναζήτηση

Search

Πρόσφατα νέα

Εγγραφή στο Newsletter

Θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο email σας για τις δράσεις και τα νέα του Δήμου μας; Γράψτε το email σας στο παρακάτω πεδίο και πατήστε «Εγγραφή».

Scroll to Top

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων